Ga naar de startpagina
Bosgroep Zuid Nederland
terug
Noord-Oost Brabant

Op donderdag 25 mei 2023 organiseert Bosgroep Zuid Nederland een 'Regiobijeenkomst Brabant' met als thema venherstel. Bosgroep Zuid Nederland nodigt u hierbij van harte uit bij: Van der Valk Hotel, Eindhovenseweg-Zuid 144, 5683 PX Best.

Achtergrond

De gemeente Best en Son en Breugel hebben de afgelopen jaren samen een ontwikkelingsvisie laten opstellen door Bosgroep Zuid Nederland voor het bosgebied Nieuwe heide – Oud meer. Een belangrijk onderwerp hierbij is het herstellen van het oorspronkelijke watersysteem. Midden in het bosgebied liggen het voormalige Hartven en Lisseven. Op dit moment worden er volop voorbereidingen getroffen om deze vennen weer in oude glorie te herstellen.

Tijdens de regiobijeenkomst zullen wij een toelichting geven op stappen die we tot nu toe genomen hebben en we zullen een gezamenlijk veldbezoek brengen aan de te herstellen vennen. Het belooft een interessante middag te worden.

Programma
12.00 uur: inloop met koffie, thee en broodjes
13:00 uur: welkom en presentatie
14.00 uur: veldbezoek Hartven-Lisseven
16.00 uur: afsluiting met hapje en drankje

Denkt u aan gepaste kleding en schoeisel en eventueel een paraplu, mocht het weer ons niet gunstig gezind zijn? Na afloop is een goede tekencheck ook erg belangrijk!

Aanmelden tot met 21 mei

U kunt zich aanmelden voor deze regiobijeenkomst door een mail te sturen naar mevr. C. Albers (c.albers@bosgroepen.nl) onder vermelding van ‘regiobijeenkomst 25 mei 2023’. Geeft u naast uw naam ook even door met hoeveel personen u komt en of u gebruik wilt maken van de lunch? U kunt in uw mail aangeven of er speciale dieetwensen zijn. Aanmelden kan tot en met zondag 21 mei a.s.

Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontmoeten op donderdag 25 mei. Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,
Arno Neijts
Directeur

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Celesta Albers via tel. 040-2066360 of c.albers@bosgroepen.nl.