SNL Portaal

Speciaal voor onze SNL-leden hebben we het ‘Bosgroepen  SNL Portaal’ ontwikkeld. Leden van de Bosgroepen die een SNL-aanvraag hebben, kunnen toegang krijgen tot het online ‘Bosgroepen SNL Portaal’. Hierin zijn allerlei gegevens te vinden over de eigendommen waarvoor SNL is aangevraagd.

Waarom een SNL Portaal?

Een groot deel van onze leden regelt de Subsidie Natuur- en landschapsbeheer (SNL) via de Bosgroepen. Omdat we hen graag snel en makkelijk een goed inzicht willen geven in de SNL-gegevens, hebben we dit online SNL Portaal ontwikkeld. Een website, waarop de leden die zich aangemeld hebben via een speciale inlogprocedure hun eigen SNL-gegevens in kunnen zien en handige rapportages kunnen downloaden.

Het SNL Portaal in vogelvlucht

In het SNL Portaal is precies te zien welke SNL-aanvragen men heeft, waar de beheertypen liggen en op welke bedragen men recht heeft per subsidieaanvraag, of in totaal. Daarnaast zal het mogelijk zijn om rapportages te downloaden, zoals overzichtsrapportages, kaartbijlagen per SNL-aanvraag en een overzichtstabel van beheereenheden en daarbij behorende oppervlaktes en tarieven.

Veiligheid en privacy gewaarborgd

Een online portaal als dit vraagt om een goede, zorgvuldige beveiliging, waarbij de privacy optimaal gewaarborgd is. Daarom werken we met een speciale inlogprocedure, waarbij we het e-mailadres aan het Portaal hebben gekoppeld via een persoonlijke verificatiecode en waar men inlogt met een wachtwoord. Zo krijgen alle leden veilig toegang tot de eigen gegevens. Het is mogelijk om als eigenaar meerdere mensen toegang te geven tot de SNL-gegevens van een terrein. Bijvoorbeeld een beheerder of rentmeester.

Ook gebruik maken van het SNL Portaal?

Heeft u SNL via de Bosgroepen, maar heeft u zich nog niet aangemeld voor het SNL Portaal en wilt u er wel graag gebruik van maken? Dat is geen probleem. U kunt op ieder gewenst moment een account aanvragen voor uw SNL-eigendom(men) door een mail te sturen naar snlportaal@bosgroepen.nl.
U vermeldt daarbij uw lidnummer en uw lidnaam en ontvangt vervolgens een verificatiemail met instructies. Dit kan even duren, maar doorgaans mag u binnen een week een reactie verwachten.

Handleiding en veelgestelde vragen

We hebben een handleiding en instructiefilmpjes gemaakt met uitleg over de werking van het Portaal. Mocht u nog vragen hebben over het SNL Portaal: in de veelgestelde vraag en antwoordenlijst vindt u wellicht al de antwoorden op uw vraag. Staat uw vraag er niet in, neem dan gerust contact met ons op via snlportaal@bosgroepen.nl.

Wilt u direct naar het SNL Portaal: klik dan hier

labels: ,