SNL-portaal

terug

Speciaal voor onze SNL-leden hebben we het ‘Bosgroepen  SNL Portaal’ ontwikkeld. Leden van de Bosgroepen die een SNL-aanvraag hebben, kunnen toegang krijgen tot het online ‘Bosgroepen SNL Portaal’. Hierin zijn allerlei gegevens te vinden over de eigendommen waarvoor SNL is aangevraagd.

Waarom een SNL Portaal?

Een groot deel van onze leden regelt de Subsidie Natuur- en landschapsbeheer (SNL) via de Bosgroepen. Omdat we hen graag snel en makkelijk een goed inzicht willen geven in de SNL-gegevens, hebben we dit online SNL Portaal ontwikkeld. Een website, waarop de leden die zich aangemeld hebben via een speciale inlogprocedure hun eigen SNL-gegevens in kunnen zien en handige rapportages kunnen downloaden.

Het SNL Portaal in vogelvlucht

In het SNL Portaal is precies te zien welke SNL-aanvragen men heeft, waar de beheertypen liggen en op welke bedragen men recht heeft per subsidieaanvraag, of in totaal. Daarnaast zal het mogelijk zijn om rapportages te downloaden, zoals overzichtsrapportages, kaartbijlagen per SNL-aanvraag en een overzichtstabel van beheereenheden en daarbij behorende oppervlaktes en tarieven.

Veiligheid en privacy gewaarborgd

Een online portaal als dit vraagt om een goede, zorgvuldige beveiliging, waarbij de privacy optimaal gewaarborgd is. Daarom werken we met een speciale inlogprocedure, waarbij we het e-mailadres aan het Portaal hebben gekoppeld via een persoonlijke verificatiecode en waar men inlogt met een wachtwoord. Zo krijgen alle leden veilig toegang tot de eigen gegevens. Het is mogelijk om als eigenaar meerdere mensen toegang te geven tot de SNL-gegevens van een terrein. Bijvoorbeeld een beheerder of rentmeester.

Ook gebruik maken van het SNL Portaal?

Heeft u SNL via de Bosgroepen, maar heeft u zich nog niet aangemeld voor het SNL Portaal en wilt u er wel graag gebruik van maken? Dat is geen probleem. U kunt op ieder gewenst moment een account aanvragen voor uw SNL-eigendom(men) door een mail te sturen naar snlportaal@bosgroepen.nl. Vermeld daarbij uw lidnummer en lidnaam en u ontvangt vervolgens een verificatiemail met instructies. Dit kan even duren, maar doorgaans mag u binnen een week een reactie verwachten.

Handleiding en instructiefilmpjes

Hieronder staan een handleiding en instructiefilmpjes over het gebruik van het SNL Portaal.

  1. Handleiding 'Bosgroepen SNL Portaal'
  2. Het Bosgroepen SNL Portaal (instructiefimpje)
  3. Een account aanvragen (instructiefilmpje)
  4. Inloggen op het Portaal (instructiefilmpje)
  5. Wachtwoord vergeten (instructiefilmpje)
  6. De kaartviewer in het Bosgroepen SNL Portaal (instructiefilmpje)

Direct inloggen op het SNL-portaal

Gebruikersnaam en wachtwoord noodzakelijk.

Naar het SNL-portaal