Contact

Indien u contact wilt opnemen met een van de medewerkers van de Bosgroep vindt u hier een overzicht inclusief hun emailadressen.
Ons kantoor is telefonisch bereikbaar op  werkdagen van 8:30-12:30 uur.

Bezoekadres: Huisvenseweg 14, 5591 VD HEEZE

Digitaal postadres:
Uw digitale post kunt u sturen naar postbus@bosgroepzuid.nl of direct mailen naar uw contactpersoon.
Uw digitale facturen kunt u sturen naar factuur@bosgroepzuid.nl onder vermelding van het projectnummer en de naam van de opdrachtgever.

Overige contactgegevens:
t (040) 20 66 360

f (040) 20 66 361
E-mail: zuidnederland@bosgroepen.nl
KvK 17132685

Lid worden/ een (adres)wijziging doorgeven
Wilt u lid worden van de Bosgroep? Dan kunt u zich via het online formulier aanmelden.
Wilt u een wijziging doorgeven? Dan kunt u ook het wijzigingsformulier gebruiken.

Routebeschrijving
Vanaf de A67, neem afslag 34 Geldrop Heeze, bij rotonde linksaf richting Heeze (Geldropseweg). Weg vervolgen tot in Heeze. Bij de rotonde aan begin van het dorp rechtsaf (Muggenberg), u gaat over het spoor. Neem dan de eerste afslag rechtsaf (Kreijl) en vervolgens de eerste weg links (Kreijl, gaat over in Huisvenseweg). Deze weg gaat het bos in, weg vervolgen en na ongeveer 2,5 kmligt het kantoor aan uw rechterhand.

Vanaf de A2, neem afslag 34 Valkenswaard Heeze en ga richting Heeze, Leende (Valkenswaardseweg). Weg vervolgen door dorp en op T splitsing linksaf, Dorpsstraat. Weg volgen richting Heeze (gaat over in Leenderweg). Na de spoorwegovergang bij 1ste rotonde in Heeze linksaf. Randweg om Heeze vervolgen, met bocht mee naar rechts. Na ruim 1 km in bocht naar rechts linksafslaan (Kreijl). Vervolgens de eerste weg links (Kreijl, gaat over in Huisvenseweg). Deze weg gaat het bos in, weg vervolgen en na ongeveer 2,5 km ligt het kantoor aan uw rechterhand.

Openbaar vervoer, met openbaar vervoer is Bosgroep Zuid Nederland minder goed bereikbaar. Indien u met de trein komt naar NS Station Heeze dan is het kantoor ongeveer 3,5 km lopen of fietsen. Vaak is het ook mogelijk om op het station opgehaald te worden. Neem hiervoor even contact op met een van onze medewerkers.