Lidmaatschap

Elke beheerder en eigenaar van bos en natuur, waarbij het terrein ligt in ons werkgebied, kan lid worden van de Bosgroep Midden Nederland. We hebben op dit moment (1-1-2021) ruim 500 leden.

Leden betalen jaarlijks een contributiebedrag voor een vol jaar.
Contributie per 1 januari 2021
De contributie wordt berekend op basis van de oppervlakte bos en natuur:
▪ De contributie bedraagt 1,67 euro per hectare bos en natuur, met een minimum van 139,31 euro en een maximum van 567,97 euro (tarieven per 1 januari 2021).
Opzegging kan op jaarbasis vóór 31 december.

Leden van de Bosgroep kunnen gebruik maken van alle diensten van de Bosgroep tegen ledentarief. Elk lid heeft recht op een vrijblijvend ledenbezoek en ontvangt regelmatig de digitale nieuwsbrief met daarin aandacht voor actuele zaken met betrekking tot o.a. wetgeving, werkzaamheden, subsidies en projecten. Verder organiseert de Bosgroep voor haar leden twee keer per jaar een ledenvergadering met excursie, de jaarlijkse Beheerdersdag en andere bijeenkomsten waar voorlichting, ontmoeting en kennis opdoen centraal staan.

Lid worden?

Wilt u lid worden van Bosgroep Midden Nederland? Dan kunt u daar het speciale Online aanmeldingsformulier voor gebruiken. U kunt het formulier ook als Word document downloaden en getekend retour te sturen of mailen naar de Bosgroep.
Wilt u een wijziging doorgeven? Dan kunt u het online wijzigingsformulier gebruiken.

SNL-beheersubsidie

Om in aanmerking te kunnen komen voor SNL-beheersubsidie dienen terreinbeheerders per 1-1-2017 gecertificeerd te zijn. De Bosgroepen zijn gecertificeerd natuurbeheerder; een collectief met een groepscertificaat en een eigen kwaliteitshandboek.  Bekijk onze SNL-pagina’s voor meer informatie, of neem contact op met de SNL-projectleider van de Bosgroep in uw regio.