Lidmaatschap

Elke beheerder en eigenaar van bos en natuur, waarbij het terrein ligt in ons werkgebied, kan lid worden van de Bosgroep Midden Nederland. We hebben op dit moment (1-1-2019) ruim 500 leden.

Leden betalen jaarlijks een contributiebedrag.
De contributie bedraagt € 1,64 per hectare bos en natuur (tarief per 1 januari 2019), met een minimum van € 136,58 en een maximum van € 556,83.

Leden van de Bosgroep kunnen gebruik maken van alle diensten van de Bosgroep tegen ledentarief. Elk lid heeft recht op een vrijblijvend ledenbezoek en ontvangt regelmatig de digitale nieuwsbrief met daarin aandacht voor actuele zaken met betrekking tot o.a. wetgeving, werkzaamheden, subsidies en projecten. Verder organiseert de Bosgroep voor haar leden twee keer per jaar een ledenvergadering met excursie, de jaarlijkse Beheerdersdag en andere bijeenkomsten waar voorlichting, ontmoeting en kennis opdoen centraal staan.

Lid worden?

Wilt u lid worden van Bosgroep Midden Nederland? Dan kunt u daar het speciale aanmeldingsformulier
voor gebruiken.

SNL-beheersubsidie

Om in aanmerking te kunnen komen voor SNL-beheersubsidie dienen terreinbeheerders per 1-1-2017 gecertificeerd te zijn. De Bosgroepen zijn gecertificeerd natuurbeheerder; een collectief met een groepscertificaat en een eigen kwaliteitshandboek.  Bekijk onze SNL-pagina’s voor meer informatie, of neem contact op met de SNL-projectleider van de Bosgroep in uw regio.