Ga naar de startpagina
Bosgroep Midden Nederland
terug
beuk - nieuwe medewerker

Deze zomer is Mike Feith gestart als leerling-beheerassistent. Hij is zij-instromer bij Yuverta (voorheen Helicon) in Velp via een Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL). Bij de BBL kies je voor een opleiding die bestaat uit een combinatie van werken en leren. Bij Bosgroep Midden Nederland heeft hij zijn werk-/praktijkplek gevonden. Hij stelt zich graag even voor!

Ik ben Mike Feith, 30 jaar oud, en mijn achtergrond omvat een mix van ervaringen. Met een geschiedenis in kleine bedrijfsinitiatieven heb ik geleerd hoe belangrijk aanpassingsvermogen en creativiteit zijn. Onlangs heb ik besloten om een carrièreswitch te maken en ben ik uitgekomen bij het BBL-traject voor bos- en natuurbeheer bij de Bosgroepen. Beste beslissing ooit! Ik ben in Nederland geboren en heb een deel van mijn jeugd in Malawi doorgebracht. Ik woon alweer elf jaar in Nederland; de laatste jaren in het prachtige Wageningen.

Ik ben een enthousiaste buitenliefhebber en geniet ervan om op stille plekken te kamperen (onder de grove dennen in Nederland en tussen de nijlpaarden in Malawi), ver weg van de drukte. Ik maak deel uit van het Beheerteam regio Achterhoek en rivierengebied onder regiobeheerder Pieter Westerhof en ga me vooral bezighouden met de bosrevitaliseringsubsidie (Buiten N2000, binnen GNN), exotenbestrijding, blessen en bosexploitatie, en nog veel meer.
Ik kijk ernaar uit om onze leden te ontmoeten.

Neem contact op

DSC_2059

Mike Feith

Leerling-beheerassistent