Ga naar de startpagina
Bosgroep Noord-Oost Nederland
terug
beuk - nieuwe medewerker

Dit voorjaar is het team van Bosgroep Noord-Oost Nederland versterkt met twee nieuwe collega's. Rolf Dijkstra is gestart als beheerassistent/toezichthouder en Tessa de Groote als projectmedewerker. Ze stellen zich graag even voor.

Rolf Dijkstra

Mijn naam is Rolf Dijkstra, 35 lentes jong, en op dit moment nog woonachtig in de mooie stad Nijmegen. Maar als geboren en getogen Fries, met familie en vriendin in het Noorden ben ik goed bekend met de omgeving. Van kinds af aan stond bij mij al vast dat ik in de natuur wilde werken. Na mijn opleiding Bos- en natuurbeheer in Velp heb ik bij Natuurmonumenten gewerkt als terreinmedewerker in Noord Limburg, een jaartje als schaapsherder rond Nijmegen en daarna ben ik 8 jaar als boswachter werkzaam geweest in de provincie Utrecht. Nu is het tijd voor een mooie nieuwe stap bij Bosgroep Noord- Oost Nederland. In mijn vrije tijd ben ik ook veel in de natuur te vinden, lekker op pad met mijn campertje, jagen en op vakantie naar Scandinavië. Maar af en toe eens lekker op een terrasje met vrienden vind ik ook geen straf! We zullen elkaar vast tegen komen in de mooie natuur van Noord Oost Nederland. Zo niet, dan ben ik bereikbaar via de mail: r.dijkstra@bosgroepen.nl of per telefoon: 06-21300460.

Tessa de Groote

Mijn naam is Tessa de Groote en ben woonachtig in het door groen omgeven Wijnjewoude. Sinds begin april jl. ben ik werkzaam bij Bosgroep Noord-Oost Nederland. Ik ga aan de slag als projectmedewerker en zal mij voornamelijk bezighouden met SKNL-subsidies, vergunningaanvragen en eventuele andere zaken waarbij mijn ervaring en kennis op het gebied van ruimtelijke ordening gewenst is. Naast mijn werk ben ik op dit moment ook nog aan het afstuderen en rond ik in juni mijn studie HBO Omgevingskunde af. In mijn vrije tijd ben ik samen met mijn hond vaak in het bos en op de heide te vinden om te wandelen en te genieten van de prachtige omgeving waarin ik wonen mag. Ik heb enorm veel zin in het opdoen van nieuwe ervaringen bij de Bosgroepen en verwacht een leuke tijd tegemoet te gaan. Ik ben bereikbaar via t.degroote@bosgroepen.nl en via telefoonnummer 06-11466344.

Neem contact op

rolf

Rolf Dijkstra

Beheerassistent/toezichthouder

tessa 2

Tessa de Groote

Projectmedewerker