Wij zoeken een communicatiemedewerker (24 uur/week)

5 februari 2018

Bosgroep Midden Nederland, Bosgroep Noord-Oost Nederland en de Unie van Bosgroepen hebben samen een vacature voor een ervaren communicatiemedewerker.

De Bosgroep is een coöperatie van bos- en natuureigenaren. We ondersteunen onze leden bij hun terreinbeheer. Tot de leden behoren bos- en natuurbeheerders, particuliere bos- en landgoedeigenaren, gemeenten en organisaties als Natuurmonumenten. Met de ambitie om de mooie resultaten van de bijzondere samenwerking met onze leden, stakeholders en partners nadrukkelijker te communiceren, zijn we op zoek naar een communicatiemedewerker.

Wat ga je doen?

Als communicatiemedewerker heb je bij ons een zeer gevarieerde baan. Van sparringpartner voor de directie, tot het schrijven van een communicatieplan, een tekst die écht binnenkomt, of een pakkende tweet. Het volledige communicatiepalet, van strategie tot en met de uitvoering, zit binnen jouw takenpakket! Dat betekent een effectief intern en extern communicatiebeleid ontwikkelen, uitvoeren en borgen.

Het gaat om een nieuwe functie binnen de organisatie, waardoor je vanaf het begin mee kunt denken over de invulling van deze rol en het communicatiever maken van de organisatie. Je werkt afwisselend op onze kantoren in Ede en Witharen.

Wat we van jou verwachten

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding communicatie en minimaal 5 jaar werkervaring, zowel op gebied van advisering als de uitvoering. Je hebt een heel vlotte, originele pen en voelt van nature aan hoe je de doelgroep het beste kunt bereiken. Je bent kritisch, resultaatgericht, leergierig en weet je weg prima te vinden in de digitale wereld van websites en social media. Naast deze vakkennis, vaardigheden en werkervaring, heb je net als wij iets met de natuur.

Wat je van ons mag verwachten

De Bosgroep is een informele organisatie waar eigen initiatief en inbreng zeer worden gewaardeerd. De dynamiek in ons werkveld vraagt om een flexibele inzet van jouw expertise. Daardoor is geen dag hetzelfde! Naast een afwisselende baan vind je bij ons een fijn, resultaatgericht team met hart voor bos en natuur. De combinatie van onze inhoudelijke expertise en jaren praktijkervaring, maakt ons voor veel verschillende partijen een belangrijke partner. De communicatiedoelgroepen zijn dan ook divers. Dat maakt je werk bij de Bosgroep extra boeiend!

Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring (max. € 3.805,- excl. 8,25% vakantietoeslag, op basis van een 36-urige werkweek). Vooralsnog gaat het om een tijdelijke aanstelling van een jaar, voor 24 uur per week. Standplaats is Ede, maar je zult regelmatig op kantoor in Witharen bij Ommen zijn.

Informatie

Contactpersoon voor deze functie is Ben Huisman, directeur Unie van Bosgroepen, telefoon 06-8353 1553. De sollicitatie dient z.s.m. maar uiterlijk 27 februari 2018 binnen te zijn. Je kunt je sollicitatie per email sturen naar unie@bosgroepen.nl t.a.v. dhr. B. Huisman

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

labels:

gerelateerd