Voorstellen nieuwe auditor Henk-Jan Jeurink

12 december 2017

Binnen elke Bosgroep is er een FSC-auditor die audits interne uitvoert en aanspreekpunt is. Henk-Jan Jeurink heeft dit stokje van Theo Keizers overgenomen en stelt zich aan u voor:

“Ik ben Henk-Jan Jeurink en vanaf begin 2016 werkzaam bij de Bosgroep Noord-Oost Nederland, voornamelijk in Overijssel. Hiervoor was ik 10 jaar werkzaam bij een bosbouw aannemersbedrijf in het noorden van Nederland. Sinds kort heb ik de FSC-werkzaamheden van Theo Keizers overgenomen en ben ik begonnen met mijn opleiding tot DBC-er en auditor. Hierdoor zal ik op termijn het aanspreekpunt worden op het gebied van FSC binnen de Bosgroep Noord-Oost Nederland. De audits zal ik gaan uitvoeren in Midden en Zuid-Nederland en kijk uit naar de kennismaking met de bossen en het beheer(ders) in een voor mij nieuwe omgeving.”

labels:

gerelateerd