Vacature: Regiobeheerder Drenthe (32 uur p/w)

13 januari 2020

Bosgroep Noord-Oost Nederland is een coöperatie van 615 voornamelijk particuliere bos- en natuureigenaren in de vier noordelijke provincies van ons land. Onze leden bezitten samen ruim 35.000 hectare bos en natuur. We adviseren en ondersteunen de leden bij het duurzaam beheer van bos en natuur. Veel leden vragen via de Bosgroepen beheersubsidie (SNL) aan voor hun natuurterrein. Ook nemen leden deel aan het groepscertificaat FSC voor verantwoord beheerde bossen.
Wij zoeken een nieuwe collega!

Wat ga je doen?

Als Regiobeheerder Drenthe ben jij hét gezicht van de Bosgroep Noord-Oost Nederland op locatie. De Regiobeheerder onderhoudt contacten met leden en relaties van de Bosgroep binnen de regio. Vertegenwoordigt de Bosgroep op provinciaal niveau, ondersteunt de Bosgroepleden met advies en bemiddelingsactiviteiten en zorgt voor een correcte uitvoering van opdrachten van de leden. Als regiobeheerder stuur je beheerassistenten aan en ben je intern opdrachtgever voor de projectmedewerkers en experts. Ook stuur je derden aan, zoals aannemers. Je neemt verder actief deel aan de afstemming tussen directeur en regiobeheerders en zorgt hierbij voor de vertaling van organisatiedoelen naar de realisatie in de dagelijkse praktijk.

Functie-eisen

We zoeken een professionele en zakelijk ingestelde collega (HBO denk- en werkniveau) met enkele jaren werkervaring. Je bent een bosbouwer in hart en nieren met aandacht voor bodem, flora en fauna in het licht van klimaatverandering. Je hebt een duidelijke visie op ledenwerk en de kansen die daar liggen. Je legt gemakkelijk contact en bent van nature een verbinder. Kortom, je wacht niet af, bent ondernemend, energierijk en beschikt tot slot over een goede dosis humor.

Wat je van ons mag verwachten?

Bosgroep Noord-Oost Nederland is een kleine organisatie, waar eigen initiatief en inbreng zeer worden gewaardeerd. Naast een afwisselende baan, vind je bij ons een resultaatgericht team met hart voor bos en natuur. De combinatie van onze inhoudelijke expertise en jaren praktijkervaring, maakt ons voor veel partijen een belangrijke partner.

Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Vooralsnog gaat het om een tijdelijk dienstverband van een jaar, maar bij gebleken geschiktheid behoort verlenging tot de mogelijkheden. De standplaats is Witharen, Overijssel.

Contactpersoon voor deze functie is Bert van der Moolen, telefoon 06-11084106 of 0523 – 654590. De sollicitatie dient uiterlijk 10 februari 2020 binnen te zijn. Je kunt je sollicitatie per email sturen naar b.vandermoolen@bosgroepen.nl t.a.v. B. van der Moolen onder vermelding van vacature Regiobeheerder Drenthe. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!

labels: , , ,

gerelateerd