Vacature: Junior Projectmedewerker subsidies en bosbeheer

SNL: opengesteld terrein

5 april 2018

De Unie van Bosgroepen heeft een vacature voor een Junior Projectmedewerker subsidies en bosbeheer (m/v) voor 32 uur per week.

De Bosgroepen

De Bosgroep is een coöperatie van bos- en natuureigenaren. We ondersteunen onze leden bij hun terreinbeheer. Tot de leden behoren bos- en natuurbeheerders, particuliere bos- en landgoedeigenaren, gemeenten en organisaties als Natuurmonumenten. Veel leden vragen via de Bosgroepen beheersubsidie (SNL) aan voor hun natuurterrein. Daarvoor zijn de Bosgroepen gecertificeerd. Ook nemen veel leden deel aan het groepscertificaat FSC voor verantwoord beheerde bossen. Wij zoeken een projectmedewerker die onze projectleider SNL en het hele SNL- en FSC-team ondersteunt.

Wat ga je doen?

De Bosgroepen vragen voor ruim 1000 leden subsidie aan in 12 provincies. Dat is een ingewikkeld proces, waarbij veel mensen betrokken zijn, zowel binnen als buiten de Bosgroepen. Je ondersteunt de projectleider met alle voorkomende activiteiten op het financieel-administratieve vlak en bent daarmee een spin in het web. Als secretaris van interne overleggen bereid je de agenda voor, bewaak je de voortgang en regel je afspraken. Ook financieel denk je mee en bewaak je de voortgang en procedures. Je zorgt dat informatie tijdig beschikbaar is en goed wordt opgeslagen. Je bent betrokken bij de planning van audits SNL en FSC en de administratieve verwerking hiervan. Je takenpakket is veelzijdig.

Wat we van jou verwachten

Je hebt een afgeronde MBO+-opleiding en enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt een proactieve instelling, kunt zelfstandig je werk organiseren, bent zorgvuldig en nauwkeurig en hebt aandacht voor kwaliteit. Om je rol goed te kunnen vervullen, is het belangrijk dat je weet wat er speelt binnen de organisatie en binnen het SNL- en FSC-dossier. Je bent in staat om goed contact te leggen met betrokkenen intern en extern. Je neemt initiatief en levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van het werk van anderen.
Naast deze vaardigheden en werkervaring, heb je net als wij iets met de natuur.

Wat je van ons mag verwachten

De Bosgroep is een informele organisatie waar eigen initiatief en inbreng zeer worden gewaardeerd. Naast een afwisselende baan, vind je bij ons een fijn, resultaatgericht team met hart voor bos en natuur. De combinatie van onze inhoudelijke expertise en jaren praktijkervaring, maakt ons voor veel partijen een belangrijke partner.

Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring (max. € 2.986- excl. 8,25% vakantietoeslag, op basis van een 36-urige werkweek). Vooralsnog gaat het om een tijdelijk dienstverband van een jaar, voor 32 uur per week. Standplaats is Ede. Je zult regelmatig ook op onze vestigingen in Heeze en Witharen werken.

Informatie

Meer informatie over de Bosgroepen is te krijgen via deze website: www.bosgroepen.nl. Contactpersoon voor deze functie is Mirjam Broekmeijer, beleidsmedewerker en projectleider SNL bij de Unie van Bosgroepen, telefoon 06-8330 5152. De sollicitatie dient z.s.m. maar uiterlijk 29 april 2018 binnen te zijn. Je kunt je sollicitatie per email sturen naar unie@bosgroepen.nl t.a.v. mw M. Broekmeijer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

labels: ,

gerelateerd