Twee vacatures bij Bosgroep Zuid Nederland

12 maart 2019

Bosgroep Zuid Nederland heeft twee mooie vacatures; voor een Projectmedewerker GIS en een ervaren Projectmedewerker Bos en Natuur. Reageren kan tot en met 8 april 2019. Klik op ‘lees verder’ voor de uitgebreide omschrijvingen.

Ervaren projectmedewerker Bos en Natuur (0,8-1,0 fte)

Bosgroep Zuid Nederland: Als projectmedewerker draag je bij aan de organisatie van bos en natuurbeheer en projecten. Jouw rol is belangrijk in het totale proces van start tot en met de uitvoering. Denk hierbij onder andere aan natuurherstelprojecten, inrichting van nieuwe natuur en regulier beheer van bos, natuur en landschap. Dat betekent een gevarieerde functie met een focus op planvorming, realisatie van (beheer) projecten en vakinhoudelijk advies. De projectmedewerker werkt klantgericht en vraaggestuurd aan een accurate uitvoering van de werkzaamheden voor onze leden in Limburg.
Reageren kan t/m 8 april 2019. Lees verder…

Projectmedewerker GIS (0,8-1,0 fte)

Bosgroep Zuid Nederland: Als onze GIS-specialist in de groene omgeving ga je aan de slag met vooral GIS gerelateerde vraagstukken. Je bent altijd op zoek naar de oplossing die het beste past bij het werk van je collega’s. Binnen de Bosgroep ben je voor meerdere regio’s het aanspreekpunt voor alle voorkomende GIS- werkzaamheden. Het gaat daarbij om de GIS-component in het beheer en projecten voor bos, natuur en landschap. Dit loopt van eenvoudige GIS-kaarten tot complexere vragen zoals ruimtelijke analyses, beheer van SQL-database voor de SNL Subsidie en het voorbereiden van inventarisatiemodules en verwerken van ingewonnen data voor collega’s. Hiervoor moet je kunnen werken met ArcGIS Desktop (10.x en Pro). Kennis van en ervaring met QGIS is in deze functie zeker een pré. Reageren kan t/m 8 april 2019. Lees verder…

 

labels: , , ,

gerelateerd