SNL-aanvraagperiode staat weer voor de deur

16 juni 2016

Ieder jaar dienen de Bosgroepen SNL-aanvragen in bij de provincies. De SNL-aanvraagperiode staat weer voor de deur. Loopt uw huidige SNL-aanvraag aan het einde van dit jaar af, dan kunnen de Bosgroepen binnenkort weer een nieuwe aanvraag voor u indienen.

Verplichte certificering

Mogelijk heeft u al eerder vernomen dat er het één en ander gaat wijzigen in het stelsel met de invoering van de verplichte certificering. De Bosgroepen zijn al jaren gecertificeerd. Het aanvragen van SNL via de Bosgroepen blijft daarom onveranderd: wij bereiden de aanvraag voor, u controleert en ondertekent, wij dienen de aanvraag voor u in. U hoeft zich niet zelf te certificeren.

Wij nemen contact op

Normaal gesproken ontvangen leden met een aflopende aanvraag voor beheersubsidie rond de zomer een offerte van de Bosgroep. Dit jaar heeft u nog geen offerte van ons ontvangen. Dit is omdat we in gesprek zijn met de provincies over de gevolgen van de verplichte certificering. Daardoor kunnen we nu nog geen definitieve uitspraken doen over de kosten.

Het doel is om vóór oktober uw aanvraag gereed te hebben, zodat we deze op tijd in kunnen dienen. U hoort hierover tijdig van ons. Heeft u zelf nog vragen, neem dan gerust contact op met de SNL-medewerker van uw Bosgroep: Contact SNL

labels: , , , ,

gerelateerd