terug
digitalis purpurea

Ben jij iemand met een brede ervaring in systeembeheer/ICT? En wil je vanuit jouw rol bijdragen aan het beheer en de ontwikkeling van de mooiste bos- en natuurterreinen van onze leden in Noord- en Oost-Nederland? Heb jij oog voor procesoptimalisatie en nieuwe ICT-ontwikkelingen, waardoor onze betrokken medewerkers nog beter hun werk kunnen doen, en die van waarde zijn voor onze leden? Lees dan vooral verder, wij hebben op dit moment een unieke baan voor jou.

Ervaren Systeembeheerder/ICT-er (28-38 uur per week)

Wie zijn wij?

Bosgroep Noord-Oost Nederland, gevestigd in Witharen nabij Zwolle, is een coöperatieve vereniging van, en voor, eigenaren van bos- en natuurterreinen in Overijssel, Drenthe Friesland, Groningen en de Noordoostpolder. De vereniging telt zo’n 850 leden die gezamenlijk eigenaar of beheerder zijn van ruim 177.000 hectare bos- en natuurgrond. Dit zijn onder andere particuliere landgoederen, natuurorganisaties, waterschappen, defensie en gemeenten.

Bosgroep Noord-Oost Nederland adviseert en ontzorgt leden bij het duurzaam beheer en de ontwikkeling van bos en natuur. Met een multidisciplinair team van 25 betrokken professionals werken we dagelijks aan uitdagende en innovatieve opgaves in verschillende natuurgebieden. Dankzij onze unieke marktpositie, precies tussen terreinbeheerders en commerciële adviesbureaus, zijn we de ideale partner voor tal van complexe opgaven. Hierin werken we ook nauw samen met collega’s van de andere Bosgroepen in Nederland. In ons team in Noord-Oost Nederland hebben we een vacante positie voor een ervaren systeembeheerder/ICT-er.

Wat vragen wij van jou?

Als systeembeheerder/ICT-er heb je bij ons een gevarieerde baan. Je neemt een centrale positie in bij de Bosgroepen en je werkt op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je primaire verantwoordelijkheid betreft het beheer van onze servers, dit betreft een Microsoft omgeving met als belangrijkste een SQL Server waarop de databases voor onder andere de financiële administratie draaien. Met je brede kennis en ervaring weet jij de verschillende databases slim en efficiënt te laten communiceren. Daarnaast ben jij vraagbaak voor onze medewerkers en zal werkplekbeheer in de breedste zin van het woord ook een belangrijke plek innemen in je dagelijkse werkzaamheden. Er is bij de Bosgroepen behoefte aan verdere ontwikkeling van ICT, je denkt en werkt mee in de doorontwikkeling, zoals het door ontwikkelen van een webportal voor leden. Jouw input hierop is erg welkom!

Je bent sparringpartner voor de directie, komt samen met jouw ICT-collega’s in Heeze en Ede met ontwikkel- en verbetervoorstellen en bent (mede)verantwoordelijk voor de algehele performance: van strategie tot uitvoering. Denk hierbij aan thema’s als security awareness, werkplekbeheer, het ontwikkelen van ICT-beleid maar bijvoorbeeld ook het implementeren van nieuwe (boekhoud)systemen. Dit doe je niet alleen, maar samen met ICT-medewerkers bij andere Bosgroepen waarmee je veelvuldig zal gaan samenwerken. Ook vervangen jullie elkaar indien nodig.

Het gaat om een nieuwe functie binnen onze organisatie. Je werkt in de basis vanuit ons kantoor in Witharen. Hybride werken is geen probleem.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met de volgende vaardigheden en kwaliteiten:

  • Je bent een strategische denker en vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken;
  • Je hebt tenminste 5-10 jaar ervaring;
  • Je hebt minimaal een HBO denkniveau in de ICT en koppelt dat aan zelfstandig werken;
  • Je hebt aantoonbaar ervaring met Windows en SQL;
  • Je bent communicatief vaardig en klantgericht;
  • Je beschikt over projectmanagementcapaciteiten en bent resultaatgericht;
  • Je kan goed samenwerken en hebt een groot probleemoplossend vermogen.

Wat bieden wij?

De Bosgroep is een informele organisatie waar eigen initiatief en inbreng zeer worden gewaardeerd. De dynamiek in ons werkveld vraagt om een flexibele inzet van jouw expertise. Naast een afwisselende baan, vind je bij ons een gezellig, resultaatgericht team met hart voor bos en natuur. De combinatie van onze inhoudelijke expertise en jaren praktijkervaring, maakt ons voor veel verschillende partijen een belangrijke kennispartner en daar zijn wij trots op!

Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring (max. € 5287,- excl. 8,25% vakantietoeslag en reiskostenvergoeding, op basis van een 38-urige werkweek). We starten met een jaarcontract met intentie tot omzetting naar een vast dienstverband.

Interesse?

Stuur je reactie per e-mail naar noordoostnederland@bosgroepen.nl o.v.v. ‘Ervaren systeembeheerder/ICT-er’. Naar verwachting vinden de gesprekken begin september plaats. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Daniëlle Landman-Oldemaat (directeur) via 06- 25273226.