Meld je nu aan voor de digitale Beheerdersdag!

28 augustus 2020

Dé kennis- en ontmoetingsdag voor iedereen die werkt in bos, natuur en landschap vindt dit jaar door de coronamaatregelen plaats in de vorm van een online editie, op vrijdagochtend 25 september 2020. Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor deze gratis toegankelijke digitale editie, die je wordt aangeboden door de partners van de Beheerdersdag.

Programma

Ook voor deze online editie hebben we mooie bijdragen op het programma, waar we nu al naar uitkijken! Er komen actuele onderwerpen aan bod zoals droogte, klimaatslim bosbeheer, de Bossenstrategie, de wolf in Nederland, en nog veel meer! Naast een plenair programma kun je in een paar rondes kiezen uit een aantal lezingen op thema. Bekijk het programma op de website van de Beheerdersdag.
De digitale Beheerdersdag wordt gestreamd via digitaal platform ‘Let’s get digital’.

Aanmelden

Je kunt je nu aanmelden voor dit gratis online evenement via de website van de Beheerdersdag. Een dag voor het evenement ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de digitale Beheerdersdag op vrijdagochtend 25 september. Nadat je ingelogd bent op vrijdagochtend zie je precies waar je wanneer moet wezen voor de sessies van jouw keuze. De presentaties worden naderhand ook online gezet.

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen (500) voor deze digitale ochtend, wees er dus op tijd bij!

  • Meld je snel aan, want vol = vol.
  • Meld je af als je onverhoopt niet meer komt: wel zo sympathiek, want je houdt een plaats bezet.

 

De digitale Beheerdersdag wordt je aangeboden door:
de Bosgroepen en de VBNE i.s.m. LandschappenNL, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Federatie Particulier Grondbezit, Kennisnetwerk OBN, Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, Probos, Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging, Colland Arbeidsmarkt, Natuurnetwerk Gemeenten & Rijksvastgoedbedrijf.

 

labels: , , , ,

gerelateerd