Meld u nu aan voor de Beheerdersdag 2016!

7 juni 2016

Bent u geïnteresseerd in beheer van bos, natuur en landschap? Dan is de Beheerdersdag iets voor u! U kunt zich vanaf nu aanmelden voor deze dag, die op 30 september 2016 plaatsvindt op de Heerlijkheid Mariënwaerdt.

Jaarlijkse kennisuitwisseling

De Beheerdersdag is dé jaarlijkse dag rondom beheer van bos, natuur en landschap in Nederland, georganiseerd door de Bosgroepen en de VBNE, samen met diverse partners. Een dag boordevol actualiteit, kennisuitwisseling en ontmoeting. U kunt kiezen uit een ruim aantal lezingen, workshops en excursies, over de goed gevulde infomarkt struinen of een kijkje nemen bij de demonstratie van diverse machines. Kortom: een dag die u niet mag missen als u geïnteresseerd bent in het beheer van bos en natuur.

Tickets

Wilt u er dit jaar ook weer bij zijn? Koop dan nu al uw ticket(s). Wees er snel bij, want op is op. Een ticket kost dit jaar 35 euro voor leden en medewerkers van organisaties die partner zijn van de Beheerdersdag. Voor overige deelnemers kost een ticket 50 euro. U bestelt uw ticket(s) eenvoudig online. Betaling geschied via iDeal. Na betaling krijgt u een e-ticket én een factuur per e-mail toegezonden.

Direct aanmelden

Volg deze link om meteen uw tickets voor de Beheerdersdag 2016 te bestellen: www.beheerdersdag.nl/aanmelden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Beheerdersdag, surf dan naar onze site www.beheerdersdag.nl. De informatie over de locatie en alle activiteiten wordt tot aan 30 september voortdurend geactualiseerd. Op www.beheerdersdag.nl/sponsoren staat informatie voor standhouders en adverteerders.

 

logo-bhd

labels: ,

gerelateerd