Marije Storteboom nieuwe directeur-bestuurder Unie van Bosgroepen

25 maart 2022

Per 1 juni 2022 wordt Marije Storteboom de nieuwe directeur-bestuurder van de Unie van Bosgroepen. Ze volgt Nicole Olland op, die een overstap maakte naar Provincie Overijssel. De Bosgroepen hopen dat Marije Storteboom, als hét gezicht van de Bosgroepen, met haar bestuurlijke ervaring, inclusief groene portefeuille, de Unie van Bosgroepen en de Bosgroepen verder kan versterken en op de kaart kan zetten.

Achtergrond
Marije Storteboom was de afgelopen 6 jaren wethouder van Nunspeet. Zij maakte namens Gemeentebelang deel uit van het college van burgemeester en wethouders. In de afgelopen collegeperiode was Storteboom onder andere verantwoordelijk voor het beheer van de openbare ruimte, natuur & landschap, klimaatadaptie, recreatie en toerisme en de projecten stationsomgeving, centrum Nunspeet en Vitale vakantieparken.

Marije Storteboom: “In mijn nieuwe functie bij de Unie van Bosgroepen kan ik veel van de opgedane kennis en ervaring uit de portefeuille die ik bij de gemeente had, meenemen. Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan bij de Bosgroepen, een organisatie die midden in een dynamisch speelveld staat”.

De Algemene Ledenvergadering van de Unie stelt in haar besluit: “Wij vinden als leden van de Unie dat we een mooie stap hebben gezet met de benoeming van Marije Storteboom om de Unie en de Bosgroepen op een toekomstbestendige manier verder vorm te geven”.

Jos Jansen is de komende maanden, tot de start van Marije, interim-directeur bij de Unie van Bosgroepen.

labels: ,

gerelateerd