Gijs Kuneman nieuwe directeur-bestuurder Bosgroep Midden Nederland

21 november 2018

Per 1 maart 2019 wordt Gijs Kuneman de nieuwe directeur-bestuurder van Bosgroep Midden Nederland. Hij volgt Rino Jans op, die de afgelopen 14 jaar directeur was van de Bosgroep. De Bosgroepen verwachten dat Gijs Kuneman met zijn bestuurservaring en brede kennis van en netwerk in de groene wereld kan bijdragen aan de samenwerking en verbinding met andere partijen.

Groene achtergrond

Gijs Kuneman studeerde tuinbouw aan de Landbouwuniversiteit Wageningen en bleef vervolgens werkzaam op het gebied van ecologie, landbouw en milieu. Hij heeft ruim  zesentwintig jaar werkervaring in de nonprofit sector en het bedrijfsleven. De afgelopen 12  jaar werkte hij als directeur van CLM Onderzoek en Advies. CLM is een adviesbureau op het terrein van duurzame landbouw, natuur, landschap en milieu, met opdrachtgevers vanuit de overheid zoals ministeries, organisaties zoals Natuurmonumenten en bedrijven zoals Heineken en Unilever. Daarvoor was Gijs teammanager Natuur en Landbouw bij Stichting Natuur en Milieu.
Kuneman: “Ik zie er naar uit om bij de Bosgroep in deze mooie sector aan de slag te gaan, met focus op kwaliteit, verbinding en een bloeiende vereniging.”

Tijdelijke waarneming door Gerard Koopmans

Van november tot 1 maart 2019 neemt Gerard Koopmans, senior projectleider bij Bosgroep Midden Nederland, tijdelijk de directeur-bestuurdersfunctie waar.

labels: , , ,

gerelateerd