Even voorstellen: drie nieuwe medewerkers

11 september 2018

Deze zomer zijn drie nieuwe medewerkers gestart bij de Unie van Bosgroepen; Jacqualine Zonneveld (secretaresse), Jarno Pons (jr. projectmedewerker subsidies en bosbeheer) en Thomas van den Berg (projectleider ICT). Ze stellen zich graag even voor.

Jacqualine Zonneveld

Mijn naam is Jacqualine Zonneveld-van Schagen. Sinds 20 augustus ben ik werkzaam op het secretariaat van de Bosgroepen in Ede, voor 28 uur per week. Ik werk zowel voor Bosgroep Midden Nederland als voor de Unie van Bosgroepen. Heerlijk is het om weer collega’s te hebben; ik heb het hier al prima naar mijn zin! In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met schilderen en tuinieren, en ik hou van het buitenleven. Voordat ik bij de Bosgroepen kwam werken, heb ik in diverse secretariële functies gewerkt, o.a. bij de Rabobank en Natuurmonumenten. De afgelopen drie jaar ben ik als zelfstandig ondernemer actief geweest.  Naast mijn werk voor de Bosgroepen werk ik ook als zelfstandig kunstenaar.

Jarno Pons

Sinds 6 augustus ben ik werkzaam bij de Unie van Bosgroepen als junior projectmedewerker subsidies en bosbeheer. Ik zal mij vooral gaan bezighouden met de SNL- en FSC-dossiers en de procedures en voortgang hieromheen. In mijn ogen belangrijke dossiers waarmee wij als Bosgroepen onze leden kunnen ontzorgen, informeren en faciliteren. Daarnaast zal ik de projectleider op financieel en administratief vlak ondersteunen.
Werken bij een coöperatie is voor mij niet nieuw. Hiervoor ben ik namelijk werkzaam geweest als financieel adviseur bij een coöperatie. In mijn vrije tijd vind ik het geweldig om te hardlopen, fietsen of fotograferen middenin de natuur.
Ik heb enorm veel zin om, samen met mijn collega’s, mijn steentje bij te dragen aan het behoud van de natuur van onze leden.

 

Thomas van den Berg

Op 13 augustus ben ik begonnen als Projectleider ICT bij de Bosgroepen. Ik ben afgestudeerd als Tropisch Bosbouwer aan Hogeschool Larenstein maar heb me in mijn carrière voornamelijk beziggehouden met ruimtelijke vraagstukken (GIS) binnen verschillende werkgebieden (onderwijs, bosbouw, beheer openbare ruimte maar ook kabels en leidingen). De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als GEO-ICT ontwikkelaar.

Programmatuur ontwikkelen is erg leuk, maar ik begon in mijn werk wel steeds meer de inhoudelijke binding te missen. Gelukkig heb ik die bij de Bosgroepen weer teruggevonden! Bij de Bosgroepen zal ik mijn IT kennis en ervaring proberen zo efficiënt mogelijk in te zetten. Met name ten behoeve van SNL automatisering en een betere informatie-ontsluiting naar onze leden.

labels: , , , ,

gerelateerd