‘Bosgroepen SNL Portaal’ is live!

9 september 2020

In onze nieuwsbrief van juli vertelden we er al over; het SNL Portaal dat we speciaal ontwikkelden voor onze SNL-leden. Ruim 700 SNL-leden hebben zich al direct aangemeld, samen goed voor zo’n 1100 accounts! En vandaag is het dan zover! Het ‘Bosgroepen SNL Portaal’ is officieel live! Alle leden die zich voor het Portaal hebben aangemeld, ontvangen vandaag een instructiemail over de livegang. Daarin zitten ook verwijzingen naar de handleiding en veelgestelde vragen

Waarom een SNL Portaal?

Een groot deel van onze leden regelt de Subsidie Natuur- en landschapsbeheer (SNL) via de Bosgroepen. Omdat we hen graag snel en makkelijk een goed inzicht willen geven in de SNL-gegevens, hebben we dit online SNL Portaal ontwikkeld. Een website, waarop de leden die zich aangemeld hebben via een speciale inlogprocedure hun eigen SNL-gegevens in kunnen zien en handige rapportages kunnen downloaden.

Het SNL Portaal in vogelvlucht

In het SNL Portaal is precies te zien welke SNL-aanvragen men heeft, waar de beheertypen liggen en op welke bedragen men recht heeft per subsidieaanvraag, of in totaal. Daarnaast zal het mogelijk zijn om rapportages te downloaden, zoals overzichtsrapportages, kaartbijlagen per SNL-aanvraag en een overzichtstabel van beheereenheden en daarbij behorende oppervlaktes en tarieven.

Veiligheid en privacy gewaarborgd

Een online portaal als dit vraagt om een goede, zorgvuldige beveiliging, waarbij de privacy optimaal gewaarborgd is. Daarom werken we met een speciale inlogprocedure, waarbij we het e-mailadres aan het Portaal hebben gekoppeld via een persoonlijke verificatiecode en waar men inlogt met een wachtwoord. Zo krijgen alle leden veilig toegang tot de eigen gegevens. Het is mogelijk om als eigenaar meerdere mensen toegang te geven tot de SNL-gegevens van een terrein. Bijvoorbeeld een beheerder of rentmeester.

Ook gebruik maken van het SNL Portaal?

Heeft u SNL via de Bosgroepen, maar heeft u zich nog niet aangemeld voor het SNL Portaal en wilt u er wel graag gebruik van maken? Dat is geen probleem. U kunt op ieder gewenst moment een account aanvragen voor uw SNL-eigendommen door een mail te sturen naar snlportaal@bosgroepen.nl
U vermeldt daarbij uw lidnummer en uw lidnaam en ontvangt vervolgens een verificatiemail met instructies. Dit kan even duren, maar doorgaans mag u binnen een week een reactie verwachten.

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over het SNL Portaal: in de veelgestelde vraag en antwoordenlijst vindt u wellicht al de antwoorden. Staat uw vraag er niet in, neem dan gerust contact met ons op via snlportaal@bosgroepen.nl.

labels: ,

gerelateerd