Bosgroepen op stoom met SNL-aanvragen

25 oktober 2016

Van 15 november tot 31 december moeten SNL-aanvragen bij de provincies worden ingediend. De Bosgroepen liggen met de voorbereiding van deze aanvragen goed op schema. Voor de leden die dit jaar een nieuwe SNL-aanvraag krijgen is het evengoed belangrijk dat ze de aanvraag snel controleren.

Vanaf 2017 kunnen alle eigenaren alleen maar een gecertificeerde SNL-aanvraag indienen. De Bosgroepen zijn al jaren gecertificeerd en dienen, zoals gebruikelijk, de aanvragen voor hun leden in.

150 nieuwe leden

Vanwege de SNL-ontwikkelingen hebben ruim 150 nieuwe leden zich bij de Bosgroepen aangemeld. Leden voor wie nu ook een SNL-aanvraag moet worden ingediend. Dit zorgt voor flink wat extra werk. Om vaart in het proces te houden vragen wij leden daarom zo snel mogelijk te reageren op de aanvraag die zij van ons ontvangen, door per ommegaande wijzigingen of akkoord terug te sturen.

600 aanvragen in de maak

Ondanks de drukte ligt de voorbereiding van de aanvragen goed op schema. Van de 800 terreineigenaren van wie de SNL dit jaar afloopt hebben er zich inmiddels 600 gemeld bij de Bosgroep of een natuurcollectief. Voor al deze mensen is de aanvraag in de maak. Om andere natuurcollectieven op weg te helpen ondersteunen de Bosgroepen deze collectieven bij hun aanvragen.

labels: ,

gerelateerd