Bosgroepen nieuwe partner Nature Today

4 september 2019

Sinds eind augustus zijn we partner van Nature Today; een online platform dat met behulp van vele natuurpartners dagelijks natuurnieuws brengt uit Nederland en daarbuiten. Sinds 2008 publiceerden biologen van natuurorganisaties en kennisinstellingen dagelijks berichten op Natuurbericht.nl. Dit werd in 2015 ‘Nature Today’, en sindsdien kwamen er ook meer partners bij. Als bos- en natuurbeheerders kunnen we zorgen voor een mooie aanvulling op de berichten over het dieren- en plantenrijk en ander natuurnieuws.

Nature Today

De visie van Nature Today is:
“Door het publiek en specifieke doelgroepen continu en actief te informeren over actuele ontwikkelingen in de natuur wordt de verbondenheid met, kennis over en waardering voor de natuur versterkt en is men meer gemotiveerd om actief bij te dragen aan monitoring, beheer en behoud van natuur.”
Daar dragen wij graag aan bij, met berichten over duurzaam bos- en natuurbeheer, waar we ons samen met onze leden en partners voor inzetten.

Onze eerste artikelen staan al online:

Nieuwsbrief Nature Today

Naast de berichten op de website van Nature Today worden de natuurberichten dagelijks via een online nieuwsbrief gedeeld. Er zijn al meer dan 20.000 mensen geabonneerd op de nieuwsbrief.
Wilt u het natuurnieuws van Nature Today dagelijks of wekelijks in uw mailbox ontvangen? Meldt u zich dan aan via deze link.

 

labels: , , , ,

gerelateerd