Kom jij ons team versterken als projectmedewerker GIS? (0,8-1,0 fte)

Publicatiedatum: 18 maart 2019

Bosgroep Zuid Nederland is een coöperatie zonder winstoogmerk van en voor 426 eigenaren van bos en natuurterreinen in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Onze leden zijn particulieren, gemeenten, stichtingen en natuurbeschermingsorganisaties. Wij ondersteunen onze leden bij duurzaam beheer en inrichting van bossen en natuurterreinen. De organisatie kent 5 regionale teams, een expertteam en een bedrijfsbureau met in totaal 40 collega’s. De werkhouding is zakelijk, flexibel en resultaatgericht met hart voor bos en natuur.

Op dit moment hebben we een vacature voor de functie van:

Projectmedewerker GIS (0,8-1,0 fte)

 

Als onze GIS-specialist in de groene omgeving ga je aan de slag met vooral GIS gerelateerde vraagstukken. Je bent altijd op zoek naar de oplossing die het beste past bij het werk van je collega’s. Binnen de Bosgroep ben je voor meerdere regio’s het aanspreekpunt voor alle voorkomende GIS- werkzaamheden. Het gaat daarbij om de GIS-component in het beheer en projecten voor bos, natuur en landschap. Dit loopt van eenvoudige GIS-kaarten tot complexere vragen zoals ruimtelijke analyses, beheer van SQL-database voor de SNL Subsidie en het voorbereiden van inventarisatiemodules en verwerken van ingewonnen data voor collega’s. Hiervoor moet je kunnen werken met ArcGIS Desktop (10.x en Pro). Kennis van en ervaring met QGIS is in deze functie zeker een pré.

Profiel projectmedewerker GIS

  • Een afgeronde GIS gerelateerde HBO-opleiding, waarin GIS toepassingen in de groene omgeving sterk vertegenwoordigd zijn;
  • Aantoonbaar minimaal 3 jaar relevante werkervaring met ArcGIS;
  • Kennis van en ervaring met het koppelen van GIS-systemen met andere IT-systemen;
  • Goede kennis van en ervaring met het ArcGIS platform en met het ontwikkelen van mobiele GIS-Toepassingen en Web-viewers;
  • Kennis en ervaring met SQL is een pré;
  • Zelfstandig maar ook goed in teamverband kunnen werken.

Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring (Max. € 3.564,- per maand bruto excl. 8.25% vakantietoeslag o.b.v. 38 uur per week). Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar. Bij genoeg werk en goed functioneren is een vast dienstverband na 2 jaar mogelijk. Standplaats is ons kantoor ‘t Huisven in Heeze.

Informatie

Meer informatie over deze functie is te krijgen via www.bosgroepen.nl. Contactpersoon voor deze functie is Johan Arts (040-3034960). De sollicitatie dient uiterlijk maandag 8 april 2019 binnen te zijn. Je kunt je reactie, inclusief cv, per email sturen naar werken@bosgroepzuid.nl, t.a.v. J. Arts.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

labels: , ,

gerelateerd