Wie wordt onze nieuwe projectleider Bos, Natuur en Landschap voor Noord- en Midden-Limburg? (0,8-1 fte)

Publicatiedatum: 11 maart 2019

Bosgroep Zuid Nederland is een coöperatie zonder winstoogmerk van en voor 426 eigenaren van bos en natuurterreinen in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Onze leden zijn particulieren, gemeenten, stichtingen en natuurbeschermingsorganisaties. Wij ondersteunen onze leden bij duurzaam beheer en inrichting van bossen en natuurterreinen. De organisatie kent 5 regionale teams, een expertteam en een bedrijfsbureau met in totaal 40 collega’s. De werkhouding is zakelijk, flexibel en resultaatgericht met hart voor bos en natuur.

Bosgroep Zuid Nederland heeft vanwege het vertrek van de huidige projectleider een vacature voor de functie van:

Projectleider Bos, Natuur & Landschap (0,8-1 fte)  Noord- en Midden Limburg

De projectleider organiseert en coördineert ( grotere ) projecten en dagelijks beheer van bos , natuur en landschap op regionaal en eventueel bovenregionaal niveau , inclusief financiën , begroting en planning in de regio Noord- en Midden Limburg. Het betreft o.a. projecten binnen programma’s en beheerovereenkomsten. Als projectleider werk je  oplossingsgericht en zorg je in teamverband voor de organisatie van integrale projecten. Binnen deze projecten wordt gestuurd op het afstemmen van belangen in het maatschappelijk krachtenveld, het realiseren van natuur- en wateropgaven en de doelen / belangen van haar leden.

Profiel projectleider

  • Afgeronde WO/HBO-opleiding en aantoonbare affiniteit met bos, natuur, gebiedsontwikkeling of omgevingsmanagement;
  • 3-5 jaar relevante werkervaring;
  • Liefst ervaring met visievorming, opstellen van (gemeentelijke) beleidstukken en (bege-)leiden van gebiedsgerichte processen;
  • Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid en analytische capaciteiten;
  • Resultaatgerichte (ook financieel) organisator, zowel extern als intern;
  • Initiatiefrijk, teamspeler, mensgericht, verantwoordelijk en zelfstandig;
  • Een kandidaat afkomstig uit of woonachtig in de regio heeft de voorkeur.

Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring (Max. € 4.460,- per maand bruto excl. 8.25% vakantietoeslag o.b.v. 38 uur per week). Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar. Bij voldoende werk en goed functioneren is een vast dienstverband na 2 jaar mogelijk. Standplaats voor deze functie is ons kantoor ‘t Huisven in Heeze.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie of vragen graag contact opnemen met Johan Arts (040-3034960). Je sollicitatie dient uiterlijk maandag 25 maart 2019 binnen te zijn.
Je kunt je reactie, inclusief cv, per email sturen naar werken@bosgroepzuid.nl, t.a.v. J. Arts.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

labels: ,

gerelateerd