Vacatures

Werken bij Bosgroep Zuid Nederland betekent een baan waarin je met jouw expertise bijdraagt aan iets wat er écht toe doet; het beheren, herstellen en ontwikkelen van bos en natuur. Als coöperatie doen we dat samen met onze leden en (natuur)partners. Bij het innovatieve bos- en natuurbeheer dat we realiseren, nemen belangrijke vraagstukken zoals duurzaamheid, klimaatbestendigheid, stikstof en CO2 een prominente plek in. Zowel in het dagelijkse beheer als binnen de uiteenlopende (Europese) projecten die we initiëren en verwezenlijken. Bij ons ben je bovendien onderdeel van een gedreven team met deskundige collega’s, waar jouw individuele kwaliteiten en persoonlijke ontwikkeling alle ruimte krijgen. Benieuwd hoe al deze aspecten samenkomen in een baan bij Bosgroep Zuid Nederland? We vertellen je er graag meer over!

Op dit moment hebben we geen vacatures.

Open sollicitatie
Zit er geen baan tussen die past bij jouw profiel en/of ambities, maar ben je wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden om bij ons te werken? Laat het ons dan zeker weten. Er komen doorlopend nieuwe projecten en uitdagingen op ons pad, waardoor we regelmatig nieuwe collega’s zoeken. Een open sollicitatie van iemand met een passende opleiding en een oprechte passie voor het vak en werkveld, is dan ook zonder meer welkom. Je kunt je reactie met motivatie en cv sturen naar werken@bosgroepzuid.nl t.a.v. Arno Neijts.

Ook ambitieuze stagiaires nodigen we graag uit om te reageren. Er zijn vaak interessante (afstudeer)stages te koppelen aan onderzoeken of projecten, die een waardevolle stap in je opleidingen kunnen betekenen.

Alvast iets meer over ons

Wil je alvast iets meer zien of horen over Bosgroep Zuid Nederland? Kijk dan zeker even naar het filmpje hieronder of luister naar de podcast van onze directeur Arno Neijts, als eerste kennismaking met onze organisatie, wat we doen en hoe het is om hier te werken.

Bosgroep Zuid Nederland is een coöperatie zonder winstoogmerk van en voor 483 eigenaren van bos en natuurterreinen. We zijn actief in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Onze leden zijn particulieren, gemeenten, stichtingen, rijksinstanties, watermaatschappijen en natuurbeschermingsorganisaties. We ondersteunen hen bij het duurzaam beheer en de inrichting van ruim 142.000 hectare bos en natuurterreinen. Van de advisering tot het reguliere beheer, bos- en natuurherstel en het ontwikkelen van nieuwe natuur. De kracht van onze organisatie zit hem in de combinatie van een gedegen, brede vakkennis en een jarenlange ervaring en expertise in het veld. Dat wordt versterkt door de unieke verbinding tussen onze experts en de regioteams. Hierdoor kunnen we de ambities van onze leden zowel vertalen naar maatwerk, als de uitvoering begeleiden. Dat resulteert niet alleen in duurzaam dagelijks beheer, maar ook tal van uitdagende en waardevolle (Europese) projecten. Onze organisatie kent vijf regionale teams, een expertteam en een bedrijfsbureau. In totaal ruim vijftig collega’s die samen een hecht team vormen. De werkhouding is zakelijk, flexibel en resultaatgericht, met hart voor bos en natuur.

Een overzicht van alle vacatures binnen de verschillende Bosgroepen is te vinden op de algemene Bosgroepenpagina.

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld!