Vacature: wij zoeken een Projectleider Bos & Natuur (liefst 0,8-1,0 fte)

Publicatiedatum: 6 april 2020

Bosgroep Zuid Nederland is een coöperatie van en voor eigenaren van bos- en natuurterreinen. Wij hebben ruim 428 leden in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Onder de leden bevinden zich particulieren, gemeenten, stichtingen en natuurbeschermingsorganisaties. De organisatie kent 5 regionale teams, een expertteam en een bedrijfsbureau met in totaal 47 collega’s. De werkhouding is zakelijk, flexibel en resultaatgericht met hart voor bos en natuur. Het expertteam is binnen de Bosgroep verantwoordelijk voor kennisontwikkeling, innovatie, onderzoek en initiëren van nieuwe werkvelden om het bos- en natuurbeheer voor de leden continu te verbeteren.

Op dit moment hebben we binnen ons expertteam de volgende vacature:

Projectleider Bos & Natuur (liefst 0,8-1,0 fte)

De projectleider heeft een zeer veelzijdige functie binnen het expertteam. In nauwe samenwerking met onze (senior) experts organiseer en coördineer je uiteenlopende (grotere) projecten, vaak op bovenregionaal niveau. Het betreft o.a. projecten en programma’s zoals POP, Biodiversiteit en leefgebieden, LIFE, en Interreg. Binnen deze projecten wordt gestuurd op het afstemmen van belangen in het maatschappelijk krachtenveld, de doelen/belangen van onze leden en de inhoudelijke kwaliteit. Het bewaken van de begroting en planning maken eveneens deel uit van je takenpakket.

Profiel van onze nieuwe projectleider

Voor deze functie zoeken wij een resultaatgerichte organisator met een groen-inhoudelijke achtergrond, die ons team zowel intern als extern kan versterken. Onze nieuwe projectleider is een energieke teamspeler, mensgericht, verantwoordelijk, taakvolwassen en zelfstandig. Om deze rol goed te vervullen beschik je bovendien over de volgende ervaring, kennis en vaardigheden:

  • Je hebt een relevante en afgeronde wo- of hbo-opleiding en minimaal enkele jaren relevante werkervaring in bos- en natuurprojecten (bijvoorbeeld natuurherstel, ontwikkeling nieuwe natuur, natuurbeheer);
  • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden en analytische capaciteiten;
  • Ervaring met visievorming, het opstellen van beleidstukken en het (bege)leiden van gebiedsgerichte processen zien we als een pré.

Wat vind je bij ons?

Projectleider zijn binnen het expertteam van Bosgroep Zuid Nederland betekent werken aan boeiende en waardevolle projecten, binnen een hecht en ambitieus team. De diversiteit aan leden, stakeholders, collega’s en partners maken deze functie extra interessant.
Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring en bedraagt maximaal € 4.651,- bruto per maand (excl. 8.25% vakantietoeslag op basis van een 38-urige werkweek). Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar. Bij gelijkblijvende orderportefeuille en goed functioneren, is een vast dienstverband na 2 jaar mogelijk. Je werkt vanuit ons kantoor ’t Huisven, midden in de bossen van Heeze.

Informatie

Meer informatie over deze vacature is te krijgen via www.bosgroepen.nl. Contactpersoon voor deze functie is Maaike de Graaf (telefoon: 040-3034978) Jouw sollicitatie dient uiterlijk 20 april 2020 binnen te zijn. Je kunt je reactie, inclusief cv, per email sturen naar werken@bosgroepzuid.nl, t.a.v. Arno Neijts, directeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

labels: ,

gerelateerd