Vacature projectmedewerker bosbeheer regio de Kempen(0,8-1,0 fte)

Publicatiedatum: 2 april 2021

Bosgroep Zuid Nederland is een coöperatie zonder winstoogmerk van en voor 458 eigenaren van bos en natuurterreinen. We zijn actief in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Onze leden zijn particulieren, gemeenten, stichtingen, rijksinstanties, watermaatschappijen en natuurbeschermingsorganisaties. We ondersteunen hen bij het duurzaam beheer en de inrichting van ruim 142.000 hectare bos en natuurterreinen. Denk daarbij aan advisering, regulier beheer, bos- en natuurherstel en het ontwikkelen van nieuwe natuur. De kracht van onze organisatie zit hem in de combinatie van een gedegen, brede vakkennis en een jarenlange ervaring en expertise in het veld. Dat wordt versterkt door de unieke verbinding tussen onze experts en de regioteams. Hierdoor kunnen we de ambities van onze leden niet alleen vertalen naar maatwerk, maar ook de uitvoering begeleiden. Onze organisatie kent vijf regionale teams, een expertteam en een bedrijfsbureau. In totaal vijftig collega’s die samen een hecht team vormen. De werkhouding is zakelijk, flexibel en resultaatgericht, met hart voor bos en natuur.

Op dit moment hebben we binnen regio de Kempen een vacature voor de functie van:

Projectmedewerker bosbeheer (0,8-1,0 fte)

Als projectmedewerker bosbeheer in de Kempen ben je betrokken bij de organisatie van het dagelijks beheer van de terreinen van onze leden en de uiteenlopende projecten die we daar realiseren. Van planvorming tot en met de uitvoering. Een klantgerichte aanpak van de werkzaamheden is daarbij erg belangrijk. Naast het reguliere bosbeheer, ligt de focus in deze functie met name op bosrevitaliseringsprojecten en ontwikkelingen binnen N2000 in het kader van de klimaatverandering en de gevolgen van de stikstofproblematiek.

Wat zoeken we in een projectmedewerker bosbeheer?

Ter uitbreiding van ons huidige team zoeken we een gedreven, ondernemende en verantwoordelijke medewerker. Iemand die zijn kennis over bosbeheer praktisch toe weet te passen in projecten en het dagelijks beheer. Je kan planmatig werken en bent resultaatgericht. Daarnaast beschik je over de volgende ervaring, kennis en vaardigheden:

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding bos- en natuurbeheer of een vergelijkbare opleiding;
  • Je beschikt over relevante werkervaring, bij voorkeur in terreinbeheer en/of projectmatig werken;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat informatie voor diverse doelgroepen duidelijk en bondig te verwoorden;
  • Je hebt ervaring met en kennis van GIS en Microsoft office;
  • Je woont bij voorkeur in Zuid-Oost Brabant en beschikt over een geldig rijbewijs;
  • Je past goed in een dynamische werkomgeving.

Wat vind je bij ons?

Als projectmedewerker binnen Bosgroep Zuid Nederland werk je aan uitdagende projecten, binnen het hechte team van de Kempen. De diversiteit aan leden, stakeholders en partners, het werkgebied en je veelzijdige positie, maken deze functie extra interessant. Er zijn goede kansen om je verder vakinhoudelijk te ontwikkelen en ervaring op te doen met het begeleiden van projecten.

Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring (maximaal € 3.790,- bruto exclusief 8,25% vakantietoeslag op basis van 38 uur). Het betreft in beginsel een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar. Bij voldoende werk en goed functioneren is een vast dienstverband na 2 jaar mogelijk. Standplaats is kantoor ’t Huisven, prachtig gelegen in de bossen van Heeze.

Informatie

Contactpersoon voor deze functie is Willem Aarts (telefoon 040-3034945). Je sollicitatie dient uiterlijk 1 mei 2021 binnen te zijn. Je kunt je motivatie, inclusief cv, per e-mail sturen aan: werken@bosgroepzuid.nl t.a.v. Willem Aarts.

Wil je alvast iets meer horen over Bosgroep Zuid Nederland? Luister dan zeker even naar de podcast van onze directeur Arno Neijts, waarin hij vertelt over onze organisatie, wat we doen en hoe het is om hier te werken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

labels: ,

gerelateerd