Vacature projectmedewerker bos en natuur (regio Limburg)

Publicatiedatum: 17 mei 2021

Bosgroep Zuid Nederland is een coöperatie zonder winstoogmerk van en voor 458 eigenaren van bos en natuurterreinen in de Provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Onze leden zijn particulieren, gemeenten, stichtingen, rijksinstanties, watermaatschappijen en natuurbeschermingsorganisaties. Wij ondersteunen onze leden bij duurzaam beheer en inrichting van ruim 142.000 ha bossen en natuurterreinen. Denk daarbij aan advisering, regulier beheer, bos- en natuurherstel en het ontwikkelen van nieuwe natuur. De kracht van onze organisatie zit in de combinatie van een gedegen, brede vakkennis en een jarenlange ervaring en expertise in het veld. Dat wordt versterkt door de unieke verbinding tussen onze experts en de regioteams. Hierdoor kunnen we de ambities van onze leden niet alleen vertalen naar maatwerk, maar ook de uitvoering begeleiden. Onze organisatie kent 5 regionale teams, een expertteam en een bedrijfsbureau. In totaal 50 collega’s die samen een hecht team vormen. De werkhouding is zakelijk, flexibel en resultaatgericht, met hart voor bos en natuur.

Bosgroep Zuid Nederland heeft binnen team Limburg een vacature voor de functie van:

Ervaren projectmedewerker bos en natuur (0,8-1,0 FTE)

Als projectmedewerker Limburg ben je betrokken bij de organisatie van het dagelijks beheer van bos- en natuurterreinen van onze leden en de uitlopende projecten die we daarin realiseren. Denk hierbij o.a. aan natuurherstelprojecten, inrichting van nieuwe natuur, en advies op het gebied van bos, natuur en landschap. De focus ligt op planvorming, realisatie van (beheer) projecten en vakinhoudelijk advies. De projectmedewerker werkt klantgericht/vraag-gestuurd aan een accurate uitvoering van werkzaamheden voor leden in Limburg.

Wat zoeken we in een projectmedewerker bosbeheer?

Ter uitbreiding van ons huidige team zoeken we een gedreven, ondernemende en verantwoordelijke medewerker. Iemand die zijn kennis over bos- en natuurbeheer praktisch toe weet te passen in projecten en het dagelijks beheer. Je kunt planmatig werken en bent resultaatgericht. Daarnaast beschik je over de volgende ervaring, kennis en vaardigheden:

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding bos- en natuurbeheer of een vergelijkbare opleiding;
  • Je beschikt bij voorkeur over 3-5 jaar relevante werkervaring in bos- en natuursector;
  • Je hebt aantoonbare goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en bent in staat informatie voor diverse doelgroepen duidelijk en bondig te verwoorden;
  • Je hebt ervaring met en kennis van GIS (ARCGIS/QGIS) en Microsoft office;
  • Je woont bij voorkeur woonachtig in Limburg en beschikt over een geldig rijbewijs;
  • Je bent zelfstandig, een teamspeler, verantwoordelijk en zorgvuldig;
  • Je past goed in een dynamische werkomgeving;
  • Je bent reeds in het bezit van of bereid om het Boomveiligheidscertificaat te halen.

Wat vind je bij ons?

Als projectmedewerker binnen Bosgroep Zuid Nederland werk je aan beheer en uitdagende projecten, binnen team van Limburg. De diversiteit aan leden, stakeholders en partners, het werkgebied en je veelzijdige positie, maken deze functie extra interessant. Er zijn goede kansen om je verder vakinhoudelijk te ontwikkelen en ervaring op te doen met het begeleiden van projecten.
Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring (maximaal € 3.790,- bruto exclusief 8,25% vakantietoeslag op basis van 38 uur). Het betreft in beginsel een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar. Bij voldoende werk en goed functioneren is een vast dienstverband na 2 jaar mogelijk. Standplaats is kantoor ’t Huisven, prachtig gelegen in de bossen van Heeze en er kan gebruik gemaakt worden van onze flexwerkplek op Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht.

Informatie

Contactpersoon voor deze functie is Johan Arts (telefoon 040-303 49 60). Jouw sollicitatie dient uiterlijk maandag 7 juni 2021 binnen te zijn. Je kunt je sollicitatie, inclusief CV, per E-mail sturen aan: werken@bosgroepzuid.nl t.a.v. Johan Arts.

Wil je alvast iets meer horen over Bosgroep Zuid Nederland? Luister dan zeker even naar de podcast van onze directeur Arno Neijts, waarin hij vertelt over onze organisatie, wat we doen en hoe het is om hier te werken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

labels:

gerelateerd