Vacature: projectmedewerker Bos en Natuur Limburg

Publicatiedatum: 3 december 2019

Bosgroep Zuid Nederland is een coöperatie zonder winstoogmerk van en voor 426 eigenaren van bos en natuurterreinen in de Provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Onze leden zijn particulieren, gemeenten, stichtingen en natuurbeschermingsorganisaties. Wij ondersteunen onze leden bij duurzaam beheer en de inrichting van bossen en natuurterreinen. De organisatie kent 5 regionale teams, een expertteam en een bedrijfsbureau met in totaal 45 collega’s. De werkhouding is flexibel, resultaatgericht en zakelijk, met hart voor bos en natuur.

Op dit moment hebben we binnen team Limburg een vacature voor de functie van:

Projectmedewerker Bos en Natuur Limburg (0,8-1,0 FTE)

De projectmedewerker levert een bijdrage aan de voorbereiding en uitvoering van beheer en projecten voor onze leden in de regio Limburg. De focus ligt vooral op het regulier beheer van bos, natuur en landschap. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen een gedreven en dynamisch team, en bestaan uit afwisselend binnen- en buitenwerk. Denk daarbij aan werkvoorbereiding, inventarisaties, opstellen beheer- en werkplannen en het begeleiden van groenaannemers.

Profiel projectmedewerker
Een schets van hoe we onze nieuwe collega zien:

  • Je hebt een afgeronde MBO+/HBO+ opleiding bos- en natuurbeheer;
  • Je bent proactief, enthousiast, verantwoordelijk en zorgvuldig;
  • Je kunt laten zien dat je goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden en analytische capaciteiten hebt;
  • Relevante werkervaring in bos- en natuursector is noodzakelijk;
  • Ervaring met en kennis van GIS (ARCGIS/QGIS) heeft de voorkeur;
  • Ervaring met en kennis van boomveiligheid is wenselijk.

Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring en bedraagt maximaal € 3.679,- per maand (excl. 8,25% vakantietoeslag en op basis van 38 uur). Het betreft in beginsel een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar. Bij voldoende werk en goed functioneren is een vast dienstverband na 2 jaar mogelijk. Standplaats is ons in een natuurgebied gelegen kantoor ‘t Huisven in Heeze.

Informatie
Heb je vragen of behoefte aan meer informatie over deze functie of het werken bij Bosgroep Zuid Nederland? Neem dan gerust contact met ons op. Contactpersoon voor deze functie is Johan Arts (telefoon 040-3034960). Je kunt je sollicitatie, inclusief CV, per E-mail sturen aan: werken@bosgroepzuid.nl t.a.v. Johan Arts. De sluitingsdatum voor deze vacature is maandag 16 december 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

labels: ,

gerelateerd