Vacature Projectmanager / subsidiedeskundige (24 uur per week, Heeze)

vacature

Publicatiedatum: 15 mei 2017

Het bedrijfsbureau van Bosgroep Zuid Nederland heeft een vacature voor de functie van: Projectmanager / subsidiedeskundige (24 uur per week)

Bosgroep Zuid Nederland

Bosgroep Zuid Nederland is een coöperatie van en voor eigenaren van bos en natuur. De Bosgroep heeft ca. 375 leden in de Provincies Limburg, Noord Brabant en Zeeland. Onder de leden bevinden zich zowel particulieren, gemeenten, stichtingen, maar ook natuurbeschermingsorganisaties. De Bosgroep ondersteunt haar leden bij beheer en inrichting van bossen en natuurterreinen. De organisatie kent 5 regionale teams, een expertteam en een bedrijfsbureau. De werkhouding is zakelijk, flexibel en resultaatgericht met hart voor bos en natuur.

Projectmanager / subsidiedeskundige (24 uur per week)

De projectmanager is verantwoordelijk voor tijdig/correct aanvragen en verkrijgen van regio-overstijgende (subsidie-)projecten bij Bosgroep Zuid Nederland. Je werkt nauw samen met onze regiomanagers, projectleiders, administrateur, expert- en projectmedewerkers. Je bent de belangrijkste vraagbaak voor provinciale en Europese subsidies. Tevens signaleer & bewaak je deadlines tijdens deze projecten en vanzelfsprekend zorg je voor een adequate (financiële) eindoplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze subsidieverstrekkers. Zowel intern als extern vertegenwoordig je Bosgroep Zuid Nederland als subsidiedeskundige.

Profiel projectmanager / subsidiedeskundige

  • Minstens HBO niveau, financieel-economische/bedrijfskundige richting;
  • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Analytisch sterk, accuraat, proactief en initiatiefrijk;
  • Zichtbaar aanwezig in de organisatie;
  • Excel kent geen geheimen en je hebt snel inzicht/overzicht in administratieve systemen (bijvoorbeeld Exact Globe);
  • Goede organisator en communicator (intern en extern).

Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring (max. € 4350,- excl. 8.25% vakantietoeslag op basis van een 38-urige werkweek). Het betreft vooralsnog een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar met 24 uur per week. Standplaats: kantoor ‘t Huisven te Heeze.

Informatie en sollicitatie

Meer informatie over deze functie en Bosgroep Zuid Nederland staat op www.bosgroepen.nl. Contactpersoon voor deze functie is Myrna Welvaarts, Hoofd Bedrijfsbureau, telefoon 040-2066360. Je sollicitatie dient uiterlijk 28 mei 2017 binnen te zijn. U kunt uw sollicitatie per email sturen naar werken@bosgroepzuid.nl, t.a.v. mevrouw M. Welvaarts.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

labels: , ,

gerelateerd