Vacature: projectleider Bos en Natuur (0,8-1,0 fte)

Publicatiedatum: 6 juli 2020

Bosgroep Zuid Nederland is een coöperatie zonder winstoogmerk, van en voor eigenaren van bos en natuur. Wij hebben ruim 428 leden in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Onder de leden bevinden zich particulieren, gemeenten, stichtingen en natuurbeschermingsorganisaties. De Bosgroep ondersteunt haar leden bij het beheer en de inrichting van bossen en natuurterreinen. De organisatie kent 5 regionale teams, een expertteam en een bedrijfsbureau. De werkhouding is zakelijk en resultaatgericht, maar ook persoonlijk, collegiaal en flexibel, met hart voor bos en natuur.

Op dit moment hebben we binnen het regioteam Noord-Oost Brabant de volgende vacature:

Projectleider Bos & Natuur (0,8-1 fte)

De projectleider heeft een zeer veelzijdige functie. Je organiseert en coördineert (grotere) projecten op regionaal en eventueel bovenregionaal niveau, inclusief financiën, begroting en planning. Het betreft o.a. projecten binnen beheerovereenkomsten en programma’s zoals POP, PAS en Biodiversiteit en leefgebieden. Als projectleider werk je oplossingsgericht en zorg je in teamverband voor de organisatie van integrale projecten. Binnen deze projecten wordt gestuurd op het afstemmen van belangen in het maatschappelijk krachtenveld, de doelen/belangen van onze leden en de inhoudelijke kwaliteit.

Profiel van onze nieuwe projectleider

Voor deze functie zoeken wij een resultaatgerichte organisator die ook financieel zijn weg weet te vinden, en ons team zowel intern als extern kan versterken. Onze nieuwe projectleider is een energieke teamspeler, mensgericht, verantwoordelijk, taakvolwassen en zelfstandig. Om deze rol goed te vervullen beschik je bovendien over de volgende ervaring, kennis en vaardigheden:

  • Je hebt een relevante en afgeronde Wo/Hbo-opleiding en aantoonbare ervaring in bos- en natuurprojecten (bijv. natuurherstel, ontwikkeling van nieuw bos/natuur, beheer van bos/natuur);
  • Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden en analytische capaciteiten;
  • Ervaring met visievorming, opstellen van (gemeentelijke) beleidstukken en (bege-)leiden van gebiedsgerichte processen en subsidieprojecten zien we als een pré.

Wat vind je bij ons?

Projectleider zijn binnen Bosgroep Zuid Nederland betekent werken aan boeiende en waardevolle projecten, binnen een hecht en ambitieus team. De diversiteit aan leden, stakeholders en partners en je verantwoordelijke en dynamische positie, maken deze functie extra interessant.
Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring maximaal € 4.697,- bruto per maand (excl. 8.25% vakantietoeslag op basis van een 38-urige werkweek). Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar. Bij gelijkblijvende orderportefeuille en goed functioneren, is een vast dienstverband ná 2 jaar mogelijk. Je werkt vanuit ons kantoor ‘t Huisven middenin de bossen van Heeze.

Informatie

Meer informatie over deze vacature is te krijgen via de contactpersoon voor deze functie: Twan van Alphen (06-23311094). Vragen over deze vacature zijn te stellen t/m met vrijdag 17 juli of van 10 t/m 17 augustus 2020.
De sollicitatie dient uiterlijk maandag 17 augustus 2020 binnen te zijn. Je kunt je reactie, inclusief cv, per e-mail sturen naar werken@bosgroepzuid.nl, t.a.v. T. van Alphen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

labels: ,

gerelateerd