Vacature: ervaren projectmedewerker Bos en Natuur (0,8-1,0 fte)

Publicatiedatum: 7 juli 2020

Bosgroep Zuid Nederland is een coöperatie zonder winstoogmerk, van en voor eigenaren van bos en natuur. Wij hebben ruim 428 leden in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Onder de leden bevinden zich particulieren, gemeenten, stichtingen en natuurbeschermingsorganisaties. De Bosgroep ondersteunt haar leden bij het beheer en de inrichting van bossen en natuurterreinen. De organisatie kent 5 regionale teams, een expertteam en een bedrijfsbureau. De werkhouding is zakelijk en resultaatgericht, maar ook persoonlijk, collegiaal en flexibel, met hart voor bos en natuur.

Op dit moment hebben we binnen het regioteam Limburg een vacature voor de functie van:

Ervaren projectmedewerker Bos en Natuur (0,8-1,0 fte)

Als projectmedewerker binnen de Bosgroep, ben je betrokken bij de organisatie van bos- en natuurbeheer en allerlei boeiende projecten: van planvorming tot en met de uitvoering. Denk hierbij o.a. aan natuurherstelprojecten, inrichting van nieuwe natuur en regulier beheer van bos, natuur en landschap. De focus ligt op planvorming, realisatie van (beheer) projecten en vakinhoudelijk advies. De projectmedewerker werkt klantgericht/vraag-gestuurd aan een accurate uitvoering van uiteenlopende werkzaamheden voor onze leden in Limburg.

Profiel projectmedewerker

Voor deze functie zoeken wij een proactieve teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een zorgvuldige werkwijze. Onze nieuwe projectmedewerker woont bij voorkeur in de regio midden/zuid Limburg, omdat regelmatige aanwezigheid in de regio belangrijk is. Om deze rol goed te vervullen beschik je bovendien over de volgende ervaring, kennis en vaardigheden:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding bos- en natuurbeheer of vergelijkbaar;
  • Je brengt 3 jaar relevante werkervaring met je mee in de bos- en natuursector;
  • Je beschikt over aantoonbaar goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden en analytische capaciteiten;
  • Je hebt ervaring, affiniteit met en kennis van GIS (ARCGIS/QGIS).

Wat vind je bij ons?

De rol van projectmedewerker binnen Bosgroep Zuid Nederland is boeiend en divers! Je werkt aan waardevolle projecten en regulier beheer, en bouwt zo mee aan het behoud van bossen en natuurgebieden. En dat alles binnen een hecht en ambitieus team. De diversiteit aan leden, stakeholders en partners en je spilpositie in het team, maken deze functie niet alleen leuk, maar bovenal ook interessant!

Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring (Max. € 3.753,- bruto excl. 8,25% vakantietoeslag op basis van 38 uur). Het betreft in beginsel een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar. Bij voldoende werk en goed functioneren is een vast dienstverband na 2 jaar mogelijk.
Je werkt vanuit ons kantoor ‘t Huisven middenin de bossen van Heeze en bent ook regelmatig op locatie bij de leden in de regio.

Informatie

Contactpersoon voor deze functie is Jos Truijen (telefoon 040-303 49 65). Jouw sollicitatie dient uiterlijk maandag 17 augustus 2020 binnen te zijn. Je kunt je sollicitatie, inclusief CV, per e-mail sturen aan: werken@bosgroepzuid.nl t.a.v. Johan Arts.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

labels: ,

gerelateerd