VACATURE: Ervaren projectmedewerker Bos en Natuur regio Limburg (0,8-1,0 fte)

Publicatiedatum: 15 november 2020

Bosgroep Zuid Nederland is een coöperatie zonder winstoogmerk van en voor 428 eigenaren van bos en natuurterreinen in de Provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Onze leden zijn particulieren, gemeenten, stichtingen en natuurbeschermingsorganisaties. Wij ondersteunen onze leden bij duurzaam beheer en inrichting van bossen en natuurterreinen. De organisatie kent 5 regionale teams, een expertteam en een bedrijfsbureau. In totaal 48 collega’s. De werkhouding is zakelijk, flexibel en resultaatgericht met hart voor bos en natuur.

Op dit moment hebben we binnen team Limburg een vacature voor de functie van:

Ervaren projectmedewerker Bos en Natuur (0,8-1,0 fte)

Als projectmedewerker ben je betrokken bij de organisatie van het dagelijks beheer van bos- en natuurterreinen en de organisatie en realisatie van projecten: van planvorming tot en met de uitvoering. Denk hierbij o.a. aan natuurherstelprojecten, inrichting van nieuwe natuur en advies op het gebied van bos, natuur en landschap. De focus ligt op planvorming, realisatie van (beheer) projecten en vakinhoudelijk advies. Je werkt klantgericht/vraag-gestuurd aan een accurate uitvoering van werkzaamheden voor leden in Limburg.

Profiel projectmedewerker

Een schets van hoe we onze nieuwe collega zien:

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding bos- en natuurbeheer of vergelijkbaar;
  • Je neemt 3-5 jaar relevante werkervaring met je mee in de bos- en natuursector;
  • Je hebt aantoonbaar goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid;
  • Je hebt ervaring met en kennis van GIS (ARCGIS/QGIS);
  • Je woont bij voorkeur in de regio Limburg;
  • Je bent zelfstandig, teamspeler, verantwoordelijk en zorgvuldig;
  • Je past goed in een dynamische werkomgeving;
  • Je bent in het bezit van (of ben bereid tot het behalen) van het Boomveiligheidscertificaat.

Wat vind je bij ons?

Als projectmedewerker binnen Bosgroep Zuid Nederland werk je aan boeiende en waardevolle projecten, binnen een hecht en ambitieus team. De diversiteit aan leden, stakeholders en partners, het boeiende werkgebied en je veelzijdige en dynamische positie, maken deze functie extra interessant.
Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring (Max. € 3.790,- bruto excl. 8,25% vakantietoeslag op basis van 38 uur). Het betreft in beginsel een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar. Bij voldoende werk en goed functioneren is een vast dienstverband na 2 jaar mogelijk. Standplaats is kantoor ‘t Huisven in Heeze en het is mogelijk om gebruik te maken van onze flexwerkplek op Buitenplaats Vaeshartelt in Meerssen.

Informatie

Contactpersoon voor deze functie is Johan Arts (telefoon 040-303 49 60). Jouw sollicitatie dient uiterlijk maandag 7 december 2020 binnen te zijn. Je kunt je sollicitatie, inclusief CV, per E-mail sturen aan: werken@bosgroepzuid.nl t.a.v. Johan Arts.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

labels:

gerelateerd