Uitnodiging 41e algemene ledenvergadering Bosgroep Zuid Nederland

Publicatiedatum: 3 juni 2020

Beste leden van Bosgroep Zuid Nederland,

Het is een vreemde tijd om een algemene ledenvergadering (ALV) te organiseren, gezien de situatie en alle maatregelen rondom COVID-19. Via een Noodwet is het voor coöperaties echter mogelijk om de algemene ledenvergadering online toch te laten plaatsvinden. In samenspraak met uw raad van toezicht is besloten om de ALV op donderdagmiddag 25 juni 2020 om 13.00 uur online te organiseren. Dat is toch wel even anders dan u van ons gewend bent. Het al dan niet vaststellen van onze jaarrekening is een belangrijk formeel moment. Tijdens de online vergadering kunt u net als altijd uw stem uitbrengen.

Klimaatslim bosbeheer

Naast de formele vergadering willen we ook graag het onderwerp “klimaatslim Bosbeheer” met u uitdiepen. Een van onze experts neemt u mee in waar we nu staan, wat we zien, wat we weten en wat onze ambities zijn. Natuurlijk zijn we ook benieuwd hoe u klimaatslim bosbeheer ziet en hoe u dat vertaalt naar uw eigen terrein.

U kunt uw vragen gewoon stellen

Tijdens de gehele vergadering kunt u via een “chat-“ functie vragen stellen die wij dan zo goed mogelijk zullen beantwoorden.

Aanmelden kan tot 22 juni

Wij nodigen u hierbij dus graag uit om deel te nemen aan onze ALV op 25 juni om 13.00 uur. Opgeven kan via mail bij Celesta Albers (c.albers@bosgroepen.nl). Wij ontvangen uw aanmelding graag uiterlijk maandag 22 juni 2020 om 12.00 uur. U ontvangt twee dagen voor de vergadering een mail van ALV online met een link voor deelname aan de vergadering.

Welke gegevens hebben we van u nodig?

Omdat u vooraf een digitale uitnodiging met een inlog-functie ontvangt, hebben wij de volgende informatie van u nodig:

  • Naam
  • Adres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Deze informatie wordt uitsluitend voor deze ALV gebruikt door Time Star Media, die de technische ALV-ondersteuning verzorgt.

Wat heeft u op 25 juni nodig om deze digitale ALV bij te wonen?

  • Een smartphone met de App “Authenticator”. Met name de apps van Google en Microsoft worden geadviseerd. U kunt deze apps vinden in uw App- of Playstore op uw telefoon.
  • Een laptop/computer of tablet om de toegestuurde link te openen en via “Authenticator” een toegangscode op uw telefoon te ontvangen.

Vergaderstukken

Klikt u op de blauwe link voor de vergaderstukken:
De notulen van de 40e ALV en de jaarcijfers.

Wij nodigen u van harte uit om ons digitaal te ontmoeten tijdens deze bijzondere ALV!

Mede namens de raad van toezicht Bosgroep Zuid Nederland,

Ryan Palmen                                  Arno Neijts
Voorzitter raad van toezicht            Directeur-bestuurder

Voor vragen kunt u contact opnemen met Celesta Albers: telefoonnummer 040-2066360 of e-mail c.albers@bosgroepen.nl.

labels: ,

gerelateerd