Save the date: Kennisdag eco2eco 4 april 2019

Publicatiedatum: 3 september 2018

Het laatste jaar van project eco2eco is begin juni van start gegaan. Dat betekent ook dat het projectteam stilaan begint met het voorbereiden van de tweede en laatste ‘eco2eco Kennisdag’. Dit symposium vormt een belangrijke afsluiter van het project en is een uitgelezen kans voor iedereen die interesse heeft in kwaliteitshout uit topnatuur. Tijdens deze kennisdag krijgt u waardevolle projectresultaten en inzichten aangeboden tijdens presentaties en praktische workshops.

Het eco2eco-team neemt u mee in de opgedane kennis en hoe deze te vertalen is naar de dagelijkse praktijk. De dag zal een mix zijn van lange en korte sessies, binnen maar zeker ook buiten met veel ruimte voor verdieping van bepaalde onderwerpen.

Een aantal zaken die zeker terugkomen zijn verjonging en wildbescherming, bostracking, planten onder scherm, het belang van bodem, nieuwe verkoopmethoden en meer. Daarnaast is er volop ruimte om allerlei mensen uit het werkveld te ontmoeten.

Komt u ook? Reserveer alvast op 4 april 2019 in uw agenda. Locatie is De Volksabdij in Ossendrecht (NL). Deelname is gratis!

Meer informatie volgt later op de eco2eco website en via de Facebook pagina van het project.

Eco2eco wordt gefinancierd binnen het Interreg V programma Vlaanderen-Nederland, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

labels: ,

gerelateerd