Ben jij onze nieuwe regiomanager West-Brabant/Zeeland Bos en Natuur? (0,8-1,0 fte)

Publicatiedatum: 11 maart 2019

Bosgroep Zuid Nederland is een coöperatie zonder winstoogmerk van en voor 426 eigenaren van bos en natuurterreinen in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Onze leden zijn particulieren, gemeenten, stichtingen en natuurbeschermingsorganisaties. Wij ondersteunen onze leden bij duurzaam beheer en inrichting van bossen en natuurterreinen. De organisatie kent 5 regionale teams, een expertteam en een bedrijfsbureau met in totaal 40 collega’s. De werkhouding is zakelijk, flexibel en resultaatgericht met hart voor bos en natuur.

In verband met het vertrek van de huidige regiomanager heeft Bosgroep Zuid Nederland een vacature voor:

Regiomanager West-Brabant/Zeeland Bos en Natuur (0,8-1,0 fte)

Onze regiomanager is de centrale contactpersoon voor onze leden in de regio. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de orderportefeuille en stuur je het regioteam aan. Zo zorg je voor een duurzaam beheer van regionale bos- en natuurterreinen in jouw regio. Je stemt werkzaamheden af binnen het regioteam, met ons expert team en ons bedrijfsbureau en je bent lid van het managementteam. Je rapporteert aan de directeur. Als regiomanager heb je een stevig netwerk in en buiten de regio om met (verrassende) oplossingen te komen. Je stuurt op het realiseren van de doelen/belangen van onze leden binnen het maatschappelijk krachtenveld, in combinatie met het realiseren van gebieds- , natuur – en wateropgaven. 

Profiel regiomanager

  • Afgeronde WO/HBO+opleiding en ervaring met bos, natuur, water, gebiedsontwikkeling en/of omgevingsmanagement;
  • Liefst 3-5 jaar relevante werk- & managementervaring (team 5 personen);
  • Relaties leggen en onderhouden zit in je natuur;
  • Bestuurlijk sensitief, bijvoorbeeld naar gemeenten en de provincie;
  • Initiatiefrijk, teamspeler, mensgericht, verantwoordelijk en zelfstandig;
  • Een kandidaat afkomstig uit, en woonachtig in de regio heeft de voorkeur.

Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring (Max. € 5.129,- per maand bruto excl. 8.25% vakantietoeslag o.b.v. 38 uur per week). Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar. Bij voldoende werk en goed functioneren is een vast dienstverband zeker mogelijk. De basis-standplaats is ons kantoor ‘t Huisven in Heeze. Uiteraard hebben wij faciliteiten om plaats-onafhankelijk te werken.

Informatie

Voor meer informatie of vragen over deze functie graag contact opnemen met Arno Neijts (040-3034920). Jouw sollicitatie dient uiterlijk maandag 25 maart 2019 binnen te zijn.
Je kunt je reactie, inclusief cv sturen naar werken@bosgroepzuid.nl, t.a.v. A. Neijts. Een assessment kan onderdeel zijn van deze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

labels: ,

gerelateerd