Projectleider Bos & Natuur gezocht (0,8-1 fte)

Publicatiedatum: 1 juli 2019

Bosgroep Zuid Nederland is een coöperatie van en voor eigenaren van bos en natuur. Wij hebben ruim 425 leden in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Onder de leden bevinden zich particulieren, gemeenten, stichtingen en natuurbeschermingsorganisaties. De Bosgroep ondersteunt haar leden bij beheer en inrichting van bossen en natuurterreinen. De organisatie kent 5 regionale teams, een expertteam en een bedrijfsbureau. De werkhouding is zakelijk, flexibel en resultaatgericht met hart voor bos en natuur.

Bosgroep Zuid Nederland heeft binnen het regioteam Noord-Oost Brabant de volgende vacature:

Projectleider Bos & Natuur (0,8-1 fte) – m/v

De projectleider organiseert en coördineert (grotere) projecten op regionaal en eventueel bovenregionaal niveau, inclusief financiën, begroting en planning. Het betreft o.a. projecten binnen beheerovereenkomsten en programma’s zoals POP, PAS en Biodiversiteit en leefgebieden. De projectleider werkt oplossingsgericht en zorgt in teamverband voor de organisatie van integrale projecten. Binnen deze projecten wordt gestuurd op het afstemmen van belangen in het maatschappelijk krachtenveld, de doelen/belangen van de leden en de inhoudelijke kwaliteit.

Profiel van onze nieuwe projectleider

  • Relevante en afgeronde WO/hbo-opleiding en aantoonbare ervaring in bos- en natuurprojecten (bijv. natuurherstel, ontwikkeling nieuwe natuur, natuurbeheer);
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring met visievorming, opstellen van (gemeentelijke) beleidstukken en (bege-)leiden van gebiedsgerichte processen zijn een pré;
  • Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden en analytische capaciteiten;
  • Resultaatgerichte organisator (ook financieel), zowel extern als intern;
  • Energiek, teamspeler, mensgericht, verantwoordelijk, taakvolwassen en zelfstandig.

Wat vind je bij ons?
Projectleider zijn binnen Bosgroep Zuid Nederland betekent werken aan boeiende en waardevolle projecten, binnen een hecht en ambitieus team. De diversiteit aan leden, stakeholders en partners en je verantwoordelijke en dynamische positie, maken deze functie extra interessant.
Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring maximaal € 4.460,- bruto per maand (excl. 8.25% vakantietoeslag op basis van een 38-urige werkweek). Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar. Bij gelijkblijvende orderportefeuille en goed functioneren is een vast dienstverband ná 2 jaar mogelijk. Je werkt vanuit ons kantoor ‘t Huisven middenin de bossen van Heeze.

Informatie
Meer informatie over deze vacature is te krijgen via www.bosgroepen.nl. Contactpersoon voor deze functie is Twan van Alphen (06-23311094). Vragen over deze vacature kunt u stellen tot en met vrijdag 19 juli 2019. De sollicitatie dient uiterlijk maandag 12 augustus 2019 binnen te zijn. U kunt uw reactie, inclusief cv, per email sturen naar werken@bosgroepzuid.nl, t.a.v. T. van Alphen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

labels: ,

gerelateerd