Vacature: projectmedewerker Bos en Natuur (0,8-1,0 FTE)

Publicatiedatum: 28 augustus 2019

Bosgroep Zuid Nederland is een coöperatie zonder winstoogmerk van en voor 425 eigenaren van bos en natuurterreinen in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Onze leden zijn particulieren, gemeenten, stichtingen en natuurbeschermingsorganisaties. We ondersteunen onze leden bij duurzaam beheer en inrichting van bossen en natuurterreinen. De organisatie kent 5 regionale teams, een expertteam en een bedrijfsbureau met in totaal 40 collega’s. De werkhouding is zakelijk, flexibel en resultaatgericht met hart voor bos en natuur.

Op dit moment hebben we binnen team Noord-Oost Brabant een vacature voor de functie van:

Projectmedewerker Bos en Natuur (0,8-1,0 FTE)

De projectmedewerker levert binnen een gedreven en gezellig team, een bijdrage aan de organisatie van bos- en natuurbeheer en projecten voor onze leden in regio Noord-Oost Brabant. Denk hierbij onder andere aan natuurherstel projecten, de inrichting van nieuwe natuur en het regulier beheer van bos, natuur en landschap. De focus ligt op het gebied van bosbeheer en -projecten.

Profiel projectmedewerker

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding bos- en natuurbeheer;
  • Je bent proactief, enthousiast, verantwoordelijk en zorgvuldig;
  • Beschikt over aantoonbare goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden en analytische capaciteiten;
  • Ervaring met en kennis van GIS (ARCGIS/QGIS) is een pré;
  • Relevante werkervaring in bos- en natuursector is een pré.

Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring en bedraagt maximaal € 3564,- per maand (excl. 8,25% vakantietoeslag en op basis van 38 uur). Het betreft in beginsel een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar. Bij voldoende werk en goed functioneren is een vast dienstverband na 2 jaar mogelijk. Standplaats is ons kantoor ‘t Huisven in Heeze, omgeven door bos en natuur!

Meer informatie?

Contactpersoon voor deze functie is Twan van Alphen (telefoon 040-3034940). Je sollicitatie dient uiterlijk maandag 16 september 2019 binnen te zijn. Deze kun je inclusief CV per E-mail sturen aan: werken@bosgroepzuid.nl t.a.v. Twan van Alphen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

labels:

gerelateerd