Noor de Laat nieuwe projectmedewerker bos en natuur Limburg

Publicatiedatum: 25 maart 2020

In maart is onze nieuwe collega Noor de Laat gestart als projectmedewerker bos en natuur voor de regio Limburg. We stellen haar zoals gebruikelijk hier graag even aan u voor.

Noor studeerde af aan de Wageningen Universiteit in 2010-2011, nadat ze in China onderzoek deed naar het vermogen van zaailingen om te herstellen na bovengrondse schade. Als wereldburger en bosbouwer in hart en nieren, verhuisde ze een half jaar later naar België waar een job als Bosgroepcoördinator lonkte. In de Vlaams/ Kempische bossen leerde ze de fijne kneepjes van het vak. Van schalmen, oftewel blessen, tot QD-beheer en het management van zeer versnipperde bosgebieden. Na ruim vier jaar kreeg Noor de kans om in Brussel te gaan werken bij een lobbyorganisatie voor de bosbouw in Europa. Daarbij vestigde ze met haar collega’s aandacht op meer onderzoek en meer middelen om de toekomst, duurzaamheid en innovativiteit van bosbouw(-producten) te verankeren in de Europese budgetten. Na een uitstap als innovatie coördinator/ project manager bij een intergemeentelijk samenwerkingsverband in Antwerpen, is ze terug op Nederlandse (bos-) bodem.

“En dan nog wel in het prachtige Limburg! Ik kijk ernaar uit om met de leden en collega’s en iedereen die een “houten” hart heeft zorg te dragen voor het bos en onze toekomst daarin veilig te stellen”, vertelt Noor enthousiast over haar nieuwe baan bij Bosgroep Zuid Nederland.

Van harte welkom Noor!

labels: ,

gerelateerd