Nieuwe GIS-medewerker en projectmedewerker de Kempen

Publicatiedatum: 17 juni 2019

Onlangs zijn er 2 nieuwe collega’s gestart. Michiel van Willigen en Luuk Pruijsten.
We stellen ze graag even voor:

Michiel van Willigen: nieuwe projectmedewerker GIS

Na vele jaren gewerkt te hebben in de cartografie begon Michiel in 2003 voor BAAC bv op de GIS afdeling te werken. De archeologie beviel goed, maar na 9 jaar volgde een nieuwe stap. Dat betekende onder andere een aantal spectaculaire projecten, zoals de berging van een Lancaster bommenwerper en een onderzoek naar explosieven voor de gemeente Arnhem.

De archeologische projecten waaraan Michiel werkte vonden veelal plaats in natuurgebieden. Zo deed hij ervaring op bij inventarisaties op het terrein van Radio Kootwijk en de AHN2 inventarisatie van de Gemeente Apeldoorn. Deze stap naar een groene toekomst bij Bosgroep Zuid voelt dan ook heel vertrouwd! Michiel gaat bij ons aan de slag als projectmedewerker GIS.

 

Nieuwe projectmedewerker voor de Kempen: Luuk Pruijsten

Na zijn mbo-opleiding bos- en natuurbeheer is Luuk bij Bureau van Nierop gaan werken. Daar volgde hij ook de hbo- opleiding Bos- en Natuurbeheer aan Van Hall-Larenstein. Bij van Nierop had Luuk een zeer gevarieerde functie, waardoor hij een brede ervaring op heeft gebouwd. Bijvoorbeeld als beheerder van de bossen van Bosbeheer Peel en Maas (particulier samenwerkingsverband in midden Limburg).

Verder heeft hij zich veel bezig gehouden met natuurwetgeving, soortgerichte inventarisaties en de begeleiding van natuurherstelprojecten in het veld. Omdat zijn hart echt bij de bossen ligt, besloot Luuk na 12 jaar dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. En die heeft hij bij Bosgroep Zuid Nederland gevonden!

 

 

Van harte welkom Michiel en Luuk!

labels: