Een nieuwe stap in onze duurzaamheid: de 1e elektrische auto

Publicatiedatum: 27 juni 2019

We vertelden eerder al over hoe we als Bosgroep duurzaamheid in ons denken en doen integreren. Zo proberen we op alle fronten een optimale duurzaamheid binnen onze organisatie te realiseren. Vandaag was een belangrijke dag! De eerste elektrische Bosgroep-auto is gearriveerd!

En dat betekent weer een hele mooie stap in de realisatie van onze duurzaamheidsambities. Dit najaar en in 2020 worden daar nog eens 2 elektrische auto’s aan toegevoegd. Op de parkeerplaats van ons kantoor het Huisven, is een oplaadpunt aanwezig om de elektrische auto’s op te kunnen laden. Leuk en belangrijk detail: de elektriciteit kunnen we zelf leveren via de zonnepanelen op ons zonneveld!

Inmiddels doen we dus van alles op gebied van duurzaamheid. Naast ons zonneveld werkt onze rioolafvoer via een helofytenfilter, hebben we uitsluitend ledverlichting en scheiden we het afval. Ook carpoolen we waar mogelijk. Op die manier geven we invulling aan de wijze waarop we duurzaamheid hebben verankerd in onze statuten. Zowel waar het  gaat om het beheer van bos en natuur als in de bedrijfsvoering.

 

labels: , ,

gerelateerd