Mooie kans voor een ervaren projectmedewerker Bos en Natuur (0,8-1,0 fte)

Publicatiedatum: 18 maart 2019

Bosgroep Zuid Nederland is een coöperatie zonder winstoogmerk van en voor 426 eigenaren van bos en natuurterreinen in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Onze leden zijn particulieren, gemeenten, stichtingen en natuurbeschermingsorganisaties. Wij ondersteunen onze leden bij duurzaam beheer en inrichting van bossen en natuurterreinen. De organisatie kent 5 regionale teams, een expertteam en een bedrijfsbureau met in totaal 40 collega’s. De werkhouding is zakelijk, flexibel en resultaatgericht met hart voor bos en natuur.

Op dit moment hebben we binnen team Limburg een vacature voor de functie van:

Ervaren projectmedewerker Bos en Natuur (0,8-1,0 fte)

 

Als projectmedewerker draag je bij aan de organisatie van bos en natuurbeheer en projecten. Jouw rol is belangrijk in het totale proces van start tot en met de uitvoering. Denk hierbij onder andere aan natuurherstelprojecten, inrichting van nieuwe natuur en regulier beheer van bos, natuur en landschap. Dat betekent een gevarieerde functie met een focus op planvorming, realisatie van (beheer) projecten en vakinhoudelijk advies. De projectmedewerker werkt klantgericht en vraaggestuurd aan een accurate uitvoering van de werkzaamheden voor onze leden in Limburg.

Profiel projectmedewerker

  • Een afgeronde HBO-opleiding bos- en natuurbeheer / HAS Plattelandsontwikkeling;
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring in bos- en natuursector;
  • Aantoonbaar goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid en analytische capaciteiten;
  • Ervaring met en kennis van GIS (ARCGIS/QGIS);
  • Bij voorkeur woonachtig in de regio Midden- of Zuid-Limburg, omdat regelmatige aanwezigheid in de regio belangrijk is;
  • Proactief, teamspeler, verantwoordelijk en zorgvuldig.

Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring (Max. € 3.564,- excl. 8,25% vakantietoeslag op basis van 38 uur). Het betreft in beginsel een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar. Bij voldoende werk en goed functioneren is een vast dienstverband na 2 jaar mogelijk. Standplaats is ons kantoor ‘t Huisven in Heeze.

Informatie

Contactpersoon voor deze functie is Johan Arts (telefoon 040-304960). Je sollicitatie dient uiterlijk maandag 8 april 2019 binnen te zijn. Je kunt je sollicitatie, inclusief CV, per E-mail sturen aan: werken@bosgroepzuid.nl t.a.v. Johan Arts.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

labels: ,

gerelateerd