Digitale Beheerdersdag trekt meer dan 330 deelnemers

Publicatiedatum: 28 september 2020

Het was nog spannend tot op de ochtend zelf, met alle digitale uitdagingen, maar het werd een bijzonder leuke en toch ook interactieve digitale Beheerdersdag! Op Landgoed Marienwaerdt waren drie studio’s ingericht waarvandaan de presentaties live werden gestreamd. Het programma is door rond de 330 individueel ingelogde mensen bekeken. Sommige deelnemers keken gezamenlijk op groot scherm mee, dus het totale aantal kijkers lag zelfs nog hoger!

Interactie via de chat

Tijdens de presentaties werd er onderling gechat door de deelnemers en was het mogelijk om vragen te stellen aan de sprekers. Voor zover mogelijk zijn die tijdens de sessies beantwoord, maar er was niet altijd tijd om (alle) vragen te beantwoorden. Er volgen dus nog wat vragen met bijbehorende antwoorden op de website van de Beheerdersdag.

Even terugkijken of een presentatie inzien?

Voor diegenen die deze online editie van de Beheerdersdag hebben moeten missen; de presentaties komen in PDF op de site en de opnames van de live-presentaties komen na montage ook online.

Hou de website van de Beheerdersdag dus zeker in de gaten. Op dit moment staan er al enkele presentaties online:

Beheerdersdag-themadeel in Vakblad

In het Vakblad NBL van september 2020 stond een Beheerdersdag-themadeel met bijdragen van Jakob Leidekker (Zichtbaar wild of een stabiel gemengd bos?) en Wouter Delforterie, Jasprina Kremers en Paul Copini (Uitgangspunten van klimaatslim bosbeheer. Het vakblad is via onderstaande link te bekijken.

De digitale Beheerdersdag werd aangeboden door:
de Bosgroepen en de VBNE i.s.m. LandschappenNL, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Federatie Particulier Grondbezit, Kennisnetwerk OBN, Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, Probos, Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging, Colland Arbeidsmarkt, Natuurnetwerk Gemeenten & Rijksvastgoedbedrijf.

labels:

gerelateerd