De Nederlandse Rondhoutveiling: zaterdag 26 februari 2022 in hybride vorm

Publicatiedatum: 31 januari 2022

De 26e editie van de Nederlandse Rondhoutveiling vindt plaats op zaterdag 26 februari 2022. Vanaf zaterdag 12 februari zijn alle kavels weer te bezichtigen op de rolbaan in Schaarsbergen (bij Arnhem). Dan staat ook de catalogus online. Ook dit jaar gaan er weer mooie en bijzondere stammen onder de hamer!

Hybride veiling (in de zaal en online)

We streven naar een hybride veiling op 26 februari; een gelimiteerd aantal mensen met biednummer kan dan in de zaal (Yuverta, Velp) aanwezig zijn. Aanmelden om mee te bieden kan nog: na aanmelding ontvangt u voorafgaand aan de veiling praktische informatie over de werkwijze en mogelijkheden/voorwaarden om fysiek aanwezig te zijn in Velp. Alle geregistreerde bieders kunnen in ieder geval online terecht. Alexander Pechtold zal de kavels weer veilen.

Bijzondere kavels

Het aanbod bestaat dit jaar voornamelijk uit loofhout. Er zijn onder andere mooie dikke eiken, taxus en prachtige kersen. Daarnaast ook wat bijzondere soorten zoals jeneverbes, slangenden (apenboom), duindoorn en nog veel meer. Prachtig hout voor een nieuwe, duurzame bestemming.

Meer informatie

Meer informatie zoals de openingsdagen van de rolbaan en het aanmeldformulier plus informatiebrief vindt u op de website van de rondhoutveiling.

 

Een paar kavels (eik en kers) die dit jaar, 2022,  geveild zullen worden.

labels:

gerelateerd