Bouwstenen coronaprotocol natuurterreineigenaren beschikbaar

Publicatiedatum: 29 mei 2020

Inmiddels zijn er diverse coronaprotocollen die werk en ondernemen in corona-tijd mogelijk moeten maken. De protocollen hebben als doel de bescherming en veiligheid van medewerkers, vrijwilligers, eigenaren, bezoekers en leveranciers zoveel mogelijk te waarborgen. Na het coronaprotocol voor de agrarische sector, voor monumenten en voor (dag)recreatie, is er nu ook een document voor natuurterreineigenaren.

Bouwstenen
Om verspreiding van corona tegen te gaan stellen natuurterreineneigenaren immers ook afspraken op hoe hiermee om te gaan bij het beheer en de openstelling van hun natuurterreinen, bij hun gebouwen en activiteiten. Ter ondersteuning hebben de Federatie Particulier Grondbezit en de Unie van Bosgroepen bouwstenen voor coronaprotocollen van natuurterreineigenaren uitgewerkt, waarmee de leden hun eigen coronaprotocol eventueel kunnen aanvullen.

Momentopname
Wij benadrukken dat de landelijke informatie en richtlijnen kunnen wijzigen, al naar gelang de situatie rondom corona zich ontwikkelt. En dat een document als dit dus een momentopname is. Vandaar dat wij u hier ook graag verwijzen naar de basispagina op de website van de FPG waar u eventuele updates kunt vinden, maar vooral ook naar de landelijke informatiepagina van het RIVM, waar u alle actuele informatie vindt.

labels: ,

gerelateerd