Archief actueel bosgroep Zuid Nederland

28 januari 202024e Nederlandse Rondhoutveiling met bekende en nieuwe houtsoorten

Op zaterdag 29 februari 2020 organiseren de Bosgroepen de 24e Nederlandse Rondhoutveiling in de aula van Helicon in Velp. De beste boomstammen uit... (...)

28 januari 2020Het bos in met… Hans, Harm en Etiënne van Bosgroep Zuid Nederland

In deze rubriek gaan we het bos of veld in met een lid of medewerker van de Bosgroepen. Aan de hand van vijf vragen leren we meer over een specifiek... (...)

16 januari 2020Door de bomen het bos zien via inventarisatie ‘staande houtvoorraad’

Soms is het nodig om bossen (opnieuw) in kaart te brengen. Zo krijgen we inzicht in de zogenaamde 'staande houtvoorraad', de soortensamenstelling en... (...)

19 december 2019Onze collega Etiënne Thomassen uitgeroepen tot beheerder van het jaar!

Wat zijn we trots op onze collega Etiënne Thomassen! Vandaag werd hij tijdens het symposium biodiversiteit en leefgebieden door Rik Grashoff... (...)

17 december 2019Twee nieuwe collega’s!

In november verwelkomden we twee nieuwe collega's. We stellen ze graag even aan u voor. David Kymmell; projectmedewerker Noord-Oost Brabant Zo is... (...)

13 december 2019Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen zijn onze openingstijden aangepast. Van maandag 23 december tot en met 1 januari is ons kantoor gesloten en zijn we telefonisch... (...)

13 december 2019Fijne feestdagen en een prachtig 2020!

Nog een week en dan is het alweer kerstvakantie! Een goed moment om u bijzonder fijne feestdagen te wensen, een prachtige jaarwisseling en natuurlijk... (...)

12 december 2019Ryan Palmen nieuwe voorzitter raad van toezicht Bosgroep Zuid Nederland

Tijdens de algemene ledenvergadering van 12 december is Ryan Palmen benoemd tot de nieuwe voorzitter van onze raad van toezicht. Na zijn studie... (...)

10 december 2019Vacature: projectleider Bos, Natuur & Landschap

Bosgroep Zuid Nederland is een coöperatie zonder winstoogmerk van en voor 426 eigenaren van bos en natuurterreinen in de Provincies Limburg,... (...)

3 december 2019Vacature: projectmedewerker Bos en Natuur Limburg

Bosgroep Zuid Nederland is een coöperatie zonder winstoogmerk van en voor 426 eigenaren van bos en natuurterreinen in de Provincies Limburg,... (...)