VACATURE: ambitieuze projectmedewerker SNL (0,8 fte)

Publicatiedatum: 15 juli 2021

Bosgroep Zuid Nederland is een coöperatie zonder winstoogmerk van en voor 458 eigenaren van bos en natuurterreinen. We zijn actief in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Onze leden zijn particulieren, gemeenten, stichtingen, rijksinstanties, watermaatschappijen en natuurbeschermingsorganisaties. We ondersteunen hen bij het duurzaam beheer en de inrichting van ruim 142.000 hectare bos en natuurterreinen. Denk daarbij aan advisering, regulier beheer, bos- en natuurherstel en het ontwikkelen van nieuwe natuur. De kracht van onze organisatie zit hem in de combinatie van een gedegen, brede vakkennis en een jarenlange ervaring en expertise in het veld. Dat wordt versterkt door de unieke verbinding tussen onze experts en de regioteams. Hierdoor kunnen we de ambities van onze leden niet alleen vertalen naar maatwerk, maar ook de uitvoering begeleiden. Onze organisatie kent vijf regionale teams, een expertteam en een bedrijfsbureau. In totaal ruim vijftig collega’s die samen een hecht team vormen. De werkhouding is zakelijk, flexibel en resultaatgericht, met hart voor bos en natuur.

Op dit moment hebben we binnen het expertteam een vacature voor de functie van:

Ambitieuze projectmedewerker SNL (0,8 fte)

Als projectmedewerker SNL (Subsidiestelsel Natuur en Landschap) ben je betrokken bij de aanvraag en uitvoering van een belangrijke beheersubsidie voor onze leden, eigenaren van bos- en natuurterreinen in Zuid Nederland.

Wat zoeken we in een projectmedewerker SNL?

Een schets van hoe we onze nieuwe collega zien:

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld bedrijfskunde;
  • Je hebt aantoonbaar goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, je bent analytisch sterk en zorgvuldig;
  • Je bent zowel zelfstandig als een teamspeler en organisatorisch een uitblinker;
  • Je woont bij voorkeur in het oosten van Brabant;
  • Je hebt interesse in GIS (Qgis/ArcGis).

Wat vind je bij ons?

Je gaat werken bij een bevlogen organisatie die alleen het beste wil realiseren voor haar leden. SNL is daarbij een belangrijk onderdeel waarmee je als projectmedewerker écht het verschil kunt maken. De diversiteit aan leden, stakeholders en partners, het boeiende werkgebied en je veelzijdige en dynamische positie, maken deze functie extra interessant.
Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring (maximaal € 3.790,- bruto exclusief 8,25% vakantietoeslag op basis van 38 uur). Het betreft in beginsel een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar. Bij voldoende werk en goed functioneren is een vast dienstverband na 2 jaar mogelijk. Standplaats is kantoor ’t Huisven, prachtig gelegen in de bossen van Heeze.

Informatie

Contactpersoon voor deze functie is Richard Nijssen (telefoon 040-3034925). Je sollicitatie dient uiterlijk maandag 16 augustus 2021 binnen te zijn. Je kunt je motivatie, inclusief cv, per e-mail sturen aan: werken@bosgroepzuid.nl t.a.v. Arno Neijts.

Wil je alvast iets meer horen over Bosgroep Zuid Nederland? Luister dan zeker even naar de podcast van onze directeur Arno Neijts, waarin hij vertelt over onze organisatie, wat we doen en hoe het is om hier te werken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

labels: ,

gerelateerd