Vacature: projectleider Bos, Natuur & Landschap

Publicatiedatum: 10 december 2019

Bosgroep Zuid Nederland is een coöperatie zonder winstoogmerk van en voor 426 eigenaren van bos en natuurterreinen in de Provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Onze leden zijn particulieren, gemeenten, stichtingen en natuurbeschermingsorganisaties. Wij ondersteunen onze leden bij duurzaam beheer en inrichting van bossen en natuurterreinen. De organisatie kent 5 regionale teams, een expertteam en een bedrijfsbureau met in totaal 45 collega’s. De werkhouding is zakelijk, flexibel en resultaatgericht met hart voor bos en natuur.

Op dit moment hebben we binnen regioteam West-Brabant en Zeeland een vacature voor de functie van:

Projectleider Bos, Natuur & Landschap (0,8-1 fte)

De projectleider heeft een zeer veelzijdige functie. Je organiseert en coördineert de realisatie van uiteenlopende (grotere) projecten en het dagelijks beheer van bos, natuur en landschap op regionaal en soms ook bovenregionaal niveau. Van waardevolle beheerwerkzaamheden binnen beheerovereenkomsten tot boeiende projecten binnen programma’s zoals POP, PAS en Biodiversiteit en Leefgebieden. Ook de financiën (inclusief begroting) en het maken van de planning zijn belangrijke taken binnen deze functie. Als projectleider werk je oplossingsgericht en zorg je in teamverband voor een goede afstemming binnen het maatschappelijk krachtenveld. Bij het realiseren van natuur – en wateropgaven, vormen de doelen en belangen van onze leden altijd het uitgangspunt.

Profiel projectleider
Onze nieuwe projectleider zien wij als volgt:

  • Je hebt een afgeronde wo of hbo-niveau opleiding; bos, natuur, gebiedsontwikkeling of omgevingsmanagement;
  • Je beschikt over 3-5 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt ervaring met visievorming, opstellen van (gemeentelijke) beleidstukken en (bege-) leiden van gebiedsgerichte processen;
  • Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid en analytische capaciteiten;
  • Je bent een resultaatgerichte (ook financieel) organisator, zowel extern als intern;
  • Je bent initiatiefrijk, een teamspeler, mensgericht, verantwoordelijk en zelfstandig;
  • Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die de regio kent en er liefst ook woont.

Wat vind je bij ons?
Projectleider zijn binnen Bosgroep Zuid Nederland betekent werken aan boeiende en waardevolle projecten, binnen een hecht en ambitieus team. De diversiteit aan leden, stakeholders en partners en je verantwoordelijke en dynamische positie, maken deze functie extra interessant. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring maximaal € 4.605,- bruto per maand (excl. 8.25% vakantietoeslag op basis van een 38-urige werkweek). Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar. Bij gelijkblijvende orderportefeuille en goed functioneren is een vast dienstverband ná 2 jaar mogelijk.

Informatie
Meer informatie over ons is te vinden op www.bosgroepen.nl. Contactpersoon voor deze functie is Hans Deelen (040-3034930). Je sollicitatie dient uiterlijk maandag 13 januari 2020 binnen te zijn. Je kunt je reactie, inclusief cv, per e-mail sturen naar werken@bosgroepzuid.nl, t.a.v. Hans Deelen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.