Bosgroep ontzorgt bij uw SNL-subsidie

21 februari 2018

Zoals elk jaar zijn de medewerkers van de Bosgroepen ook dit jaar weer bezig met het verzorgen van de nieuwe SNL-aanvragen die eind dit jaar aflopen. De leden die al in een SNL-verzamelaanvraag zitten hoeven niets te doen. De Bosgroep neemt met u contact op (of heeft dat al gedaan) om uw nieuwe aanvraag te verzorgen.

Heeft u in het verleden zelf SNL aangevraagd?

Er zijn leden die zes jaar geleden zelf een individuele SNL-aanvraag hebben ingediend die dit jaar afloopt. Wellicht heeft u daarover al bericht ontvangen van uw provincie. De provincies verzoeken u daarin om u aan te melden bij een collectief, zoals de Bosgroep, zodat uw nieuwe SNL-aanvraag SNL-gecertificeerd is.

Collectief: voor grote en kleine terreinen

Sinds 2017 moeten alle nieuwe SNL-aanvragen SNL-gecertificeerd zijn en alle terreinen onder de hectaredrempel moeten zich aansluiten bij een collectief. Maar ook grotere terreinen kunnen hun SNL-aanvraag door een collectief laten doen. Bij de Bosgroep is uw SNL-aanvraag automatisch gecertificeerd en wordt u in grote mate ontzorgd bij het aanvragen én beheren van uw SNL-dossier.

Meld u aan voor 1 mei

Als u overweegt om uw SNL-aanvraag bij de Bosgroep onder te brengen, meldt u zich dan aan bij de SNL-projectleider van uw Bosgroep of uw regiobeheerder. Wij ontvangen uw aanmelding om mee te willen doen in de verzamelaanvraag graag, het liefst voor 1 mei.

U kunt hier meer lezen over de wijze waarop de Bosgroepen uw SNL-subsidieaanvraag van begin tot einde verzorgen. Als u vragen heeft dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met de SNL-projectleider van uw Bosgroep.

labels:

gerelateerd