Veel plantsoen naar leden dit voorjaar

Publicatiedatum: 28 mei 2020

Bosgroep Noord-Oost Nederland heeft ook dit voorjaar weer veel plantsoen geleverd aan haar leden. In totaal gaat het om 207.634 stuks plantsoen; bosplantsoen, struikvormers, pluggen, veren en laanbomen.

Een aantal recent geplante pluggen.

Met name pluggen van douglas, thuja en lariks waren populair. Daarnaast gingen er veel klimaatbestendige soorten als zoete kers, boomhazelaar, fladderiep en haagbeuk naar de leden. Ook was er veel vraag naar diverse laanbomen en bosplantsoen voor in landschapsbeplanting zoals heggen en hagen. Om het plantsoen tegen het wild te beschermen zijn er 6590 stuks plantsoenbeschermers geleverd.
We hebben bij onze vaste kweker voor komend seizoen alweer een mooie partij pluggenplantsoen voor u vast kunnen leggen, en we kunnen u, via goede en betrouwbare leveranciers, helpen aan vrijwel alle soorten en maten plantsoen.

Veel vraag naar klimaatbestendige soorten

Met name de vraag naar klimaatbestendige soorten blijft groot. Het is dan ook niet altijd mogelijk om alles naar wens te bestellen. We kijken in die gevallen samen naar de best passende alternatieven.

Meer informatie of reserveren

Wilt u meer informatie over passende boomsoorten voor uw eigen landgoed? Neem dan contact op met uw regiobeheerder. Weet u al welk plantsoen u wilt reserveren? Neem dan contact op met Dilleen Nijenhuis, via d.nijenhuis@bosgroepen.nl.

 

labels: , ,

gerelateerd