Vacature financieel administratief medewerker (min. 24 u)

Publicatiedatum: 16 juni 2022

Over Bosgroep Noord-Oost Nederland

Bosgroep Noord-Oost Nederland houdt zich bezig met het beheer, het herstel en de ontwikkeling van bos en natuur, en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast geven haar medewerkers advies op het gebied van ecologie, cultuurhistorie, recreatie, etc. Ook verzorgen zij voor leden subsidieaanvragen en FSC-groepcertificering. De Bosgroep is een coöperatie met ca 800 leden. Onder de leden bevinden zich particulieren, natuurbeschermingsorganisaties en overheden. De Bosgroep is een belangrijke en deskundige organisatie op het gebied van bos- en natuurbeheer in Noord-Oost Nederland.

De financieel/administratief medewerker is (mede) verantwoordelijk voor alle voorkomende financiële zaken zoals facturatie, ledenadministratie, debiteurenbeheer, projectadministratie, hout en plantsoen, aanleveren van gegevens voor managementrapportages/jaarrekening en voorkomende werkzaamheden. Jouw werkzaamheden zijn dus zeer divers.

Profiel

Zelfstandig, proactief, snel en nauwkeurig, gestructureerd, stressbestendig, klantvriendelijk, standvastig, cijfermatig inzicht, digitaal vaardig, houdt overzicht.

Wij vragen:

MBO/HBO denk -en werkniveau richting Administratie/Bedrijfsadministratie

  • Een aantal jaren ervaring in het voeren van een (complexe) projectadministratie
  • Uitstekende vaardigheid met Excel
  • Ervaring met Exact Globe/Synergy en Qics is een pré
  • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Ben je studerend voor je MBA of wil jij doorgroeien naar controller? Dan nodigen wij jou ook uit te reageren.

Wij bieden

Een leuke parttime functie (minimaal 24 uur, meer uren in overleg) in een groene organisatie waarin de coöperatieve gedachte voorop staat. Een informele werksfeer met gepassioneerde en hardwerkende collega’s.
Het maandsalaris is afhankelijk van jouw opgedane ervaring. Daarnaast ontvang je 8,25% vakantietoeslag. De standplaats is Witharen (nabij Ommen).
Het betreft een tijdelijk dienstverband voor 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daniëlle Landman-Oldemaat, directeur, via
noordoostnederland@bosgroepen.nl of tel. 06-25273226.

labels: , ,

gerelateerd